Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Rus sevgiliye dayağa 4 yıl!
        1

        HAYATİ ARIGAN / GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul’da yaşayan manken-oyuncu Rus Anna Borodayenko, organizatör sevgilisi Koray G.’nin kıskançlık krizine girerek kendisini dövdüğü iddiasıyla şikâyetçi oldu.

        2

        İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne açılan dava dosyasındaki iddialara göre asıl mesleği avukatlık olan, Şevkat Yerim Dar ve Kahpe Bizans 2 gibi sinema filmlerinde oynayan Borodayenko, Koray G.’yle 9 ay önce tanıştı.

        3

        Ardından sevgili olan çift, henüz ilişkileri bir haftalıkken tartışmaya başladı. Genç mankenin telefonuna başka kişilerden sürekli mesaj gelmesine sinirlenen Koray G., eğlenmek için gittikleri barda kıskançlık krizine girdi.

        4

        Tartışma büyüyünce, tokat attı. Bunun üzerine mekânı terk eden Borodayenko evine gitti. 2 saat sonra da Koray G.

        5

        İKİNCİ DEFA DÖVDÜ

        İkili kahvaltı sırasında tekrar tartışmaya başladı. Koray G. ayrılmak istediğini söyleyen Borodayenko’ya hakaret ve tehditler yağdırıp tekrar dövmeye başladı.

        6

        Ardından da hediye ettiği deri ceketi bıçakla parçalayıp evden ayrıldı. Soluğu karakolda alan güzel manken, Koray G.’den şikâyetçi oldu.

        7

        Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan savcılık, organizatör sevgili hakkında ‘yaralama ve mala zarar verme’ suçlarından 8 aydan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

        8

        ‘PARA KOPARMAYA ÇALIŞTI’

        Mahkemede ifade veren Koray G. ise olayı şöyle anlattı: “Anna’yla bir haftalık arkadaşlığım oldu. Para kopartmaya çalıştığını ve başka erkeklerle görüştüğünü anlayınca tartıştık. Ancak vurmadım. Evine de terk ettiğim için ağlaması üzerine gittim. O gün hediye olarak mont almıştım, parçalayıp attım. Dolayısıyla mont onun değildir.”

        9

        “Hakaret edip dövdü. Mankenlik ve oyunculuk yapmamı engelleyeceğini, beni sınır dışı ettireceğini söyledi. Ayağındaki çorapları çıkartarak yüzüme fırlattı” diyen Anna Borodayenko ise uzlaşmak istemediğini belirtip Koray G.’nin cezalandırılmasını talep etti.