Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 87 yaşındaki İsmail dede yangında canını zor kurtardı!
        1

        Antalya'nın Manavgat ilçesi Güvercinlik Ağaç Deposu arkasında meydana gelen yangında bölgede Şah İsmail olarak tanınan 87 yaşındaki İsmail Güzel, yangın ekipleri ve Jandarma tarafından yanan bölgeden uzaklaştırıldı.

        2

        Edinilen bilgiye göre, Manavgat ilçesi Hocalar Mahallesi'nde bulunan Güvercinlik Ağaç Deposu arkasında çıkan yangında 12 dönüm Orman ve Ziraat alanın zarar görmüştü.

        3

        Yangının başlangıç yerinin yanan alanın ortasındaki naylondan yapılmış küçük bir baraka olduğu iddia edilirken, 25 yıldır bu barakada yaşadığı belirlenen ve bölge halkı tarafından Şah İsmail olarak bilinen 87 yaşındaki İsmail Güzel, yangın ve jandarma ekipleri tarafından yanan alandan çıkarıldı.

        4

        Yangını haber veren Ağaç deposunun bekçisinin yangının İsmail Güzel'in kaldığı barakanın önünden başladığını, geldiğinde ocakta yemek olduğunu ve yanan ateşten başladığını söylemesi üzerine İsmail Güzel Jandarma ekipleri tarafından Taşağıl Jandarma Karakoluna götürüldü.

        5

        Suçlamaları reddeden ve kendisinin yangın sırasında barakasında uyuduğunu belirten İsmail Güzel hakkında taksirle yangına sebebiyet vermek suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi. İHA

        6
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ