Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Mardin'de yakıt deposunda 23 kilo esrar bulundu

        Mardin'de uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlar kapsamında durdurulan, 2 ayrı araçta 23 kilo 233 gram esrar ile 12 Ecstasy hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

        Mardin Valiliği tarafından, yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır yolu üzerinde oluşturulan denetim noktasında şüphele üzerine durdurulan bir aracın yakıt deposuna gizlenen 18 paket halinde toplam 10 kilogram 294 gram esrar ele geçirildi. Ayrıca Diyarbakır'dan Mardin'e gelen ve şüpheli değerlendirilen bir araç da Polisevi önünde durdurulurken yakıt deposuna gizlenen 18 paket halinde toplam 12 kilogram 930 gram esrar bulundu. Sürdürülen operasyon kapsamında çeşitli evlerde yapılan aramalarda ise 9.67 gram esrar ve 12 Ecstasy hap ele geçirildi. Açıklamada şöyle denildi:

        "Olayla ilgisi olduğu tespit edilen 13 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapılmış, N.A., Ö.G., Ş.A., V.E. ve M.H.D. isimli 5 şahıs ise 'uyuşturucu madde ticareti yapmak veya sağlamak' suçundan hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Sağlıklı bir gelecek ve devletimizin menfaati için her türlü kaçakçılık olaylarını engelleme konusundaki mücadelemiz kararlılıkla devam etmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ