Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Dünyaca ünlü oyuncu Lohan'dan 15 Temmuz ve Erdoğan açıklaması!

        Hollywood yıldızıLindsay Lohan, Habertürk'e özel röportaj verdi. Lohan, bilinmeyenlerini anlattı.

        Ünlü yıldız özel hayatı ile ilgili "Parıltılı dünyanın içine doğmadım. Ailem ile son derece hareketli bir ilişkim vardı. Daha çok küçükken çocuklar için hayır işlerinde çalıştım. Rahmetli büyük babam da hayırsever biriydi.Ben New Yorkluyum bunu unutuyorlar. Hayatımın bir döneminde meditasyonla haşır neşir oldum. Bunlar hayatımdaki erdemler haline geldi.Yani o zaman kötü olan her şeyi atmak ve iyi olanı tutmak için kullandım. Londra'da 'Hayatta ne istiyorum' dedim ve çocuklarla çalışmayı sevdiğime karar verdim. İnsanlara bir şeyler vermeyi seviyorum.Hayat akarken ben de doğru yoldan gitmek istiyorum ve hayatımın kontrolünü elime almak istiyorum işte değişim böyle oldu." dedi.

        Türkiye'deki mülteci kamplarına yaptığı ziyaretlerini değerlendiren Lohan, "Buraya iş ile ilgili bir vesile ile geldim ama kalmam gerektiğini hissetim. Olan biten her şeyin bir sebebi var. Parmağım yaralandı ama böyle olunca gidemedim kalmak zorundaydım.Herkes durmalıyız dedi. "Her şeyi erteleyelim" dediler. İlk tepkim 'Şaka mı yapıyorsunuz?' oldu parmağım yaralandı diye niye duralım ki? İnsanların bacakları kopuyor dedim ve kalmaya karar verdim."

        Lindsay Lohan'dan 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili "Darbe zamanı çok fazla fotoğraf, hikaye dolaşıyordu. Halkın birbiri için ayağa kalktığını gördük. Bu benim için çok duygusal bir an oldu.Erdoğan bu süreci çok iyi yönetti. Halk ona Cumhurbaşkanı olarak çok saygı duyuyor bu çok önemli bir mesaj" dedi.

        HABERTURK.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ