Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da bedensel engelli şüpheliye uyuşturucu operasyonu yapıldı

        Bursa'da uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen ve 12 suçtan kaydı bulunan 43 yaşındaki Sezer Ç., narkotik ekipleri tarafından gözaltına alındı. Üzerinde satışa hazır 4 gram bonzai bulunan ve 2 yıl önce uğradığı silahlı saldırının ardından bedensel engelli kalan şüpheli Sezer Ç., emniyetten tekerlekli sandalye ile adliyeye sevk edildi.

        Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi'ne bağlı narkotik ekipleri, merkez Yıldırım İlçesi Anadolu Mahallesi Tutar Sokak üzerinde bir şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisini aldı. Narkotik ekipleri, sokağı izlemeye alarak, bir şüphelinin tekerlekli sandalye ile bir şey dağıttığını gördü. Şüpheliyi durdurup gözaltına alan ekipler, tekerlekli sandalyede arama yaptı. Yapılan aramalarda satışa hazır 4 gram bonzai ele geçirildi.

        12 SUÇTAN SABIKA KAYDI VAR

        Gözaltına alınan 2 çocuk babası Sezer Ç., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 12 suçtan sabıka kaydı bulunan Sezer Ç., uyuşturucu maddeleri satmadığını, içici olduğunu belirtti. 2 yıl önce merkez Yıldırım ilçesi'nde çıkan bir kavgada 2 bacağından da silahla yaralanan ve yürüme engelli kalan Sezer Ç., tekerlekli sandalye ve polis ekiplerinin yardımı ile adliyeye sevk edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ