Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sakarya'da bir TIR'da uyuşturucu maddesi bulundu

        Sakarya polisi, Zeytinyağı malzemesi yüklü TIR'ın gizli bölmelerine saklanılan 67 kilo eroini, ele geçirdi. Eroinlerin İstanbul'a götürüldüğünü belirleyen polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

        Uyuşturucuya yönelik aralıksız çalışmalarını sürdüren Sakarya Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, elde ettiği bir istihbarat bilgi üzerine harekete geçti. Doğu istikametinden gelen bir TIR'ın yüklü miktarda eroin taşıdığı istihbaratı üzerine, şüpheli TIR'ı takip eden polis, bir dinlenme tesislerinde durdurdu. TIR'ın kasasına bakan polis, burada Zeytinyağı tenekeleri ile karşılaştı.

        GİZLİ BÖLMEDE ELE GEÇİRİLDİ

        TIR şoförü M.B., polise, zeytinyağlarını İstanbul'a götürdüğünü söyledi. TIR'ı boşaltan polis, özel bir bölme olduğunu tespit etti. Gizli bölmede paketlenmiş 67 kilo eroin ele geçirildi. TIR sürücüsü M.B. gözaltına alındı.

        Operasyonun son kararname ile Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen Eyüp Pınarbaşı'nın özel talimatıyla gerçekleştirildiği öğrenildi. Polis, ele geçirilen 67 kilo eroinin, kimler tarafından, İstanbul'a kime götürüldüğü yönde soruşturma yapılmaya başlandı.

        HABER MERKEZİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ