Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de Suriyeli kadın eşi tarafından bıçakla öldürüldü

        Kayseri'de eşinin başka bir erkekle görüştüğünü öğrenen 33 yaşındaki Suriyeli Ahmed Badra, 24 yaşındaki karısını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Cinayet, Suriyeli çiftin 5 yaşındaki çocuklarının ifadesiyle çözüldü.

        Merkez Melikgazi İlçesi Osmanlı Mahallesi Göçmenler Sokak’ta oturan ve bir fabrikada çalışan Suriyeli Ahmed Badra, dün akşam iş çıkışı gittiği evinde eşi Amina Almouna ile aldatma meselesi yüzünden tartıştı. Öfkelenen koca iddiaya göre, karısının başka bir erkekle telefonda görüştüğünü öğrenince kıskançlık krizine girdi. Suriyeli koca, mutfaktan aldığı bıçakla bir çocuk annesi kadını sırtından bıçakladı. Ağır yaralanan genç kadın, komşuların ihbarı üzerine gelen sağlık ekiplerince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

        Sırtından iki bıçak darbesi alan talihsiz kadın, yoğun bakım servisinde bir günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Olaydan sonra kaçan Suriyeli adam, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        Şüpheli, Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadesinde karısının başka biri tarafından öldürdüğünü söyledi.

        CİNAYETİ ÇİFTİN 5 YAŞINDAKİ OĞLU ÇÖZDÜ

        Olayla ilgili soruşturma yürüten Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, görgü tanığı olan çiftin 5 yaşındaki oğlu İbat Badra’nın ifadesine başvurdu. Küçük çocuk polislere, "Annemi babam bıçakladı" dedi. Cinayet zanlısı Ahmed Badra suçunu kabul etmezken, sorgusunun ardından Adli Tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi ve nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi. Amina Almouna’nın cenazesi ise hastane morgunda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ