Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Göğsünden yaralanan kadın hastanede öldü

        Adana'da 52 yaşındaki İmhan Kılıç, göğsünden yaralı olarak getirildiği hastanede hayatını kaybetti. Eşinin katil zanlısı olarak gözaltına alınmak istenen Ahmet Kılıç, "Karım can cekişiyor, siz beni götürmek istiyorsunuz" diye gözyaşı döktü.

        Merkez Yüreğir ilçesinin Tahsilli Mahallesi'nde oturan İmhan Kılıç, yakınları tarafından eşine ait ruhsatsız tabanca ile sol göğsünden vurulmuş olarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Acil müdahaleye alınan yaralı kadın doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Komşularının otomobili ile eşini hastaneye getiren Ahmet Kılıç ile kızı Medine Kılıç, gözyaşlarına boğuldu. İmhan Kılıç'ın öldüğünün bildirilmesi üzerine olay yerine ve hastaneye polis ekibi sevk edildi.

        Olayı araştıran polis ekipleri, Ahmet Kılıç ile kızı Medine'yi ayrı ayrı dinleyerek bilgi almak istedi. Ahmet Kılıç, "Silah yatak odasında duruyordu. Alıp incelerken kaza ile kendini vurmuş" diye ifade verirken, kızı Medine ise olay sırasında dışarıda olduğunu ve silah sesi üzerine içeriye girdiğini belirterek, annesinin intihar ettiğini ileri sürdü.

        Baba ile kızın çelişkili ifadeler vermesi üzerine, polisler Ahmet Kılıç'ı, silahla adam öldürme şüphelisi olarak gözaltına almak istedi. Eşinin öldüğünden habersiz olan Ahmet Kılıç, sinir krizleri geçirdi. Yere oturan Kılıç, "Amirim, karım içeride can çekişiyor, siz beni götürmek istiyorsunuz. Bırakın" diye gözyaşı döktü.

        Yaşamını yitiren İmhan Kılıç'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, eşi Ahmet Kılıç ise gözaltına alındı. Polis, İmhan Kılıç'in ölümü ile ilgili araştırmasını sürdürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ