Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Güngören'de gazeteciye bıçaklı saldırı

        Güngören'de bir haber internet sitesinde çalışan Sadullah Dervişoğlu, 5 kişinin saldırısına uğradı. Sağ baldırından bıçakla yaralanan Dervişoğlu, saldırganlardan 2'sini uzun bir kovalamacanın ardından yakalamayı başardı

        İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Üyesi Sadullah Dervişoğlu, dün 19.30 sıralarında Güngören Mareşal Çakmak Mahallesi Orhan Caddesi üzerinde uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen 5 kişinin saldırısına uğradı.

        Bir anda neye uğradığını şaşıran Dervişoğlu, yaralı olmasına rağmen saldırganlara karşı koydu. Bu sırada saldırganlardan biri Dervişoğlu'nu sağ baldırından bıçakladı. Saldırganlar, daha sonra kaçmaya başladı.

        Yaralı bir şekilde saldırganların peşinden giden Dervişoğlu, kendisini yaralayanlardan ikisini yakaladı. İhbar üzerine olay yerine gelen motorize polis ekipleri, 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Bir haber internet sitesinde çalışan Dervişoğlu, yaralı olmasına rağmen kamerasını çıkararak saldırganları kaydetti. Polis ekiplerinin saldırganları gözaltına alınmasını görüntüleyen Dervişoğlu, hem de yaralı bacağını görüntüledi. Dervişoğlu, ambulansla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis kaçan 3 saldırganı arama çalışmalarına başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ