Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Motor kazasında hayatını kaybeden Turgay Girgin son yolculuğuna uğurlandı
        1

        Şişli'de geçtiğimiz pazar günü motorunun hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki parmaklıklara çarparak hayatını kaybeden Turgay Girgin son yolculuğuna uğurlandı.

        2

        Gencin anne ve babasıyla çok sayıda akrabasının sağır ve dilsiz olması nedeniyle, imamın söylediklerini bir vatandaş işaret diliyle anlatırken, helallik işaret diliyle alındı.

        3

        1 yıllık evli olan ve turizmle geçimini sağlayan Girgin'in yakınları, onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Tabutun başında gözyaşı döken aile, kaybettikleri Girgin için dualar etti.

        4

        Annesi ve babası Gülçin ve Nurullah Girgin çifti ve bazı yakınları sağır ve dilsiz oldukları için hoca ile birlikte bir yakını işaret dili ile dualarını ederek son görevlerini yerine getirdi.

        5

        1 yıl önce evlendiği eşini kaybeden Arzu Girgin ayakta durmakta zorlandı.

        6

        Hayatını kaybeden Girgin için çok üzgün olduğunu belirten kayınvalidesi Ayfer Kasap, "Akşam evde otururken arkadaşlarıyla, almış motorun anahtarını yola çıkmış.

        7

        Motor tutkunu değildi ama ecel yani bilmiyorum. Çok üzgünüz. Daha 1 senelik evliydi. Yani 4 senedir de tanışıyorduk. Çok dünya iyisi bir insandı.

        8

        Benim damadımdı ama benim oğlum gibiydi. Allah'ım onu nur içinde yatırsın. Her şekilde hakkımı helal ediyorum. Keşke yaşatabilseydik ama ecel gelince önüne geçemiyoruz. Diyecek başka bir şeyim yok" dedi.

        9

        Kağıthane Sanayi Mahallesi'nde bulunan Merkez Cami'de cenaze namazı kılınan Turgay Girgin, düzenlenen törenin ardından Sanayi Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.