Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da bir kişi intihar etti

        Bursa'nın merkez Nilüfer İlçesi'nde 28 yaşındaki Ü.G, ailevi nedenler dolayısıyla kız arkadaşıyla evlenemeyince tabancayla intihar etti. G'nin dün sosyal medya hesabından yaptığı ve "Madem ki ölücez bir gün, o zaman sarı kırmızı şarkılar söyleyin tabutumun başında, hatta üçlü çektirin. Sevdalımsın Galatasaray" sözlerinin yer aldığı paylaşım okuyanların yüreklerini burktu.

        Bursa'da 3 ay önce çalıştığı bankadan ayrılan Ü.G, 3 gün önce merkez Nilüfer İlçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde bulunan bir otele yerleşti. 7 yıldan bu yana arkadaşlık yaptığı sevgilisiyle ailevi nedenlerle evlenemediği için ayrılan ve bu nedenle bunalıma girdiği öne sürülen G., geçirdiği bunalım sonucu dün saat 02.00 sıralarında tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

        3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU

        G.'nin intihar öncesi yazdığı veda notunu cep telefonundan kız arkadaşına mesajla gönderdiği belirtildi. Ailesi de gönderilen bu mesajla 3 günden bu yana akibetinden haber alamadıkları Ü.G'ninintihar ettiğini öğrendi.

        Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Ü.G'nin cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ