Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da eşini döverek öldüren koca yakalandı

        Adana'da eşi 21 yaşındaki Şehriban Elmas'ı döverek öldürdüğü öne sürülen 25 yaşındaki İzzet Elmas, polis tarafından yakalandı.

        Şehriban Elmas, 2 yıl önce ailesinin tepkisine rağmen balıkçılık yapan İzzet Elmas'a kaçarak evlendi. Çiftin 6 ay önce 'İsmail' adında bir oğlu dünyaya geldi. İddiaya göre, Şehriban Elmas eşi ve eşinin ailesi tarafından şiddet görmeye başladı. Genç kadın, bir süre önce kayınvalide ve kayınpederinin kendisini dövdüğü iddiasıyla polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken kayınvalide Keziban ve kayınpeder İsmail Elmas'a gelinlerinin evine 1 ay yaklaşmama cezası verildi. Uzaklaştırma cezasının 1 ay önce sona ererken iddiaya göre pazartesi gecesi merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sucuzade Mahallesi'ndeki evlerinde oturan genç kadın ile kocası tekrar tartışmaya başladı. Evden kaçmaya çalışan Şehriban Elmas'ı eşi iddiaya göre öldüresiye dövdü. Eşinin elinden kaçarak sokağa çıkan Elmas kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        Ölen Şehriban Elmas'ın kayınpederi İsmail Elmas ve kayınvalidesi Keziban Elmas'ı gözaltına alan polis, firari eşi İzzel Elmas'ı yakalamak için çalışma başlattı. Yaklaşık 30 adrese baskın düzenleyen polis, İzzet Elmas'ı Yeşilbağlar Mahallesi'nde bir evde yakaladı. İzzet Elmas, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

        Olayla ilgili İzzet Elmas'ın yanı sıra anne ve babasının da aralarında bulunduğu 5 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ