Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yılbaşı gecesi Reina'yı kana bulayan terörist topallayarak kaçmış
        1

        Yılbaşı gecesi kuzeni Mustafa G. ile birlikte ek kazanç sağlamak için amcasının uzun yıllardır çalıştığı Reina’ya giden Yunus Görmek, hem servis elemanı hem de güvenlik görevlisi olarak görev alıyordu.

        2

        Yeni yıla girmeye saatler kala mekâna gelecek olan arkadaşlarını karşılamak için kapının önüne çıkan Yunus Görmek, hain saldırının kurbanı oldu.

        3

        Saldırıda, Yunus’un kuzeni Mustafa G. ise yerde yatanların arasına saklanarak mucize eseri kurtuldu. Mustafa G.’nin bir yakını, o an yaşananları HABERTÜRK’e şöyle anlattı:

        4

        “Mekânda çalışan 3 yakınımız vardı. Yunus, mekânın içindeymiş, Mustafa ise güvenlikçilerle kapıdaymış. Yunus Mustafa’yı içeriye yönlendirmiş.

        5

        Kendisi içeri geçtiği sırada saldırgan gelmiş, merdivenlere çıkmadan taranmış. Yere düşmüş; terörist Yunus’u bir de alnından vurmuş.

        6

        Saldırgan içeriye 3 defa ‘Allahuekber’ diye bağırarak girmiş. 3 kez el bombası ya da sis bombasına benzer bombayı atmış ve silahla etrafı taramış. O bomba attıkça insanlar başka yerlere kaçmışlar.

        7

        Güvenlik görevlileri birkaç kadın turisti bodrumdaki depoya kilitlemiş. Denize atlayan insanları Sahil Güvenlik kurtarmış. Terörist, Mustafa’nın yanından geçmiş.

        8

        Saldırgan, Mustafa’yı ölü sanmış. Sonra üst kata çıkmış. Mekânın yazlık bölümüne kaçanlara ateş etmiş.

        9

        Üzerindeki siyah montu çıkarıp dışarı kaçan ilk grubun arasına dalıp kaçmış. Terörist, topallayarak kaçmış.”

        Öznur KARSLI / GAZETE HABERTÜRK