Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Enkazda Yazıcıoğlu'nun izine rastlanmamış!"

        Parlak, 17 kişilik kurtarma ekibinin Göksun'un Çardak Beldesi'ne bağlı Kızılöz Köyü'ne ulaştığını belirterek şunları söyledi:

        "Sayın genel başkanımızın Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının bulunduğu bölgeye arkadaşlarımızla ulaşmak için yola çıktık. Ancak yoğun tipi nedeniyle geri dönmek zorunda kaldık. İlerleme imkanımız olmadı. Enkazı bulan ekiple yaptığımız telefon görüşmesinde ise, enkazda genel başkanımızın izine rastlanılmadığını öğrendik. Kazanın ardından 3 gün geçmiş olması ve enkazda izine rastlanılmamış olması umudumuzu arttırmıştır. Dört arkadaşımızın cenazelerinin bulunduğu yönünde bilgi aldık. Cenazeler hala enkazın bulunduğu bölgede. Enkaz bölgesinden gelen arkadaşlarımız donma tehlikesi geçirmişler. Aralarında apandisti patlayanlar olmuş. Bunları almak için arkadaşlarımız gidecekler ve sağlık kontrolünden geçirilecekler."

        Parlak bir soru üzerine ise cenazelerin bu gece de getirilemeyeceğini tahmin ettiğini söyledi. Bu arada yüzlerce partili de ilçedeki seçim bürosunda, gelecek mutlu bir haberi bekliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ