Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bayrampaşa'da hali soyan 4 kişi yakalandı!

        Bayrampaşa'da bulunan meyve ve sebze Hali'nde bulunan işyerlerine hafta sonu girerek kasalarını patlatan hırsızlık çetesi çökertildi. Aralarında hal çalışanı 1 kişinin de bulunduğu 4 kişi yakalandı.

        Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, İstanbul'un yaş sebze ve meyve ihtiyacını karşılayan "Meyve ve Sebze Hali'nde" peş peşe yaşanan soygunların ardından geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

        POLİS HALE PUSU ATTI

        Hırsızların genellikle hafta sonu boşalan işyerlerinin yazıhanelerine girerek buradaki kasaları boşalttığının belirleyen polis ekipleri, hafta sonu meyve ve sebze haline pusu attı.

        KISKIVRAK YAKALANDI

        Cuma gecesi yeni bir soygun için meyve ve sebze haline gelen Hakan E., Şehmuz G., Mehmet Süleyman A. ve Tuncay K. kıskıvrak yakalandı. Zanlıların üzerlerinde işyerlerini açmak için levye, şapka ve yüzlerini kamufle etmek için değişik renklerde çoraplar ele geçirildi.

        HAL HIRSIZLIK ÇETESİ ÜYELERİ TUTUKLANDI

        Yürütülen soruşturmada, Tuncay E.'nin sebze meyve hali çalışanı olduğu ve hırsızlara yer gösterdiği, Şehmuz G.'nin hırsızlıktan kaydının bulunduğu ve kasayı açan kişi olduğu, Mehmet Süleyman A.'nın hırsızlıktan ve yaralama suçundan kaydının bulunduğu kasayı açan kişi olduğu, Tuncay K.'nın da hırsızlık malzemelerini temin ederek taşımacılığını yapan kişi olduğu ve hırsızlık suçundan kaydının bulunduğu öğrenildi.

        Polisteki işlemleri tamamlanan hırsızlık çetesinin 4 üyesi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Nihat ULUDAĞ/İSTANBUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ