Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya'da intihar girişimi
        1

        Konya'da evinin kirasını ödeyemediğini öne sürülen 27 yaşındaki Mümin K., özel bir hastanenin çatısına çıkıp intihara kalkıştı.

        2

        Olay, bugün saat 13.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Şems-i Tebrizi Mahallesi Şerafettin Caddesi'nde bulunan özel bir hastanenin çatısında meydana geldi.

        3

        İddiaya göre oturduğu evin kirasını ödeyemediğini öne süren Mümin K., hastane çatısına çıkıp intihar girişiminde bulundu.

        4

        Durumu fark eden çevredekiler polise haber verdi. Sevk edilen polisler Mümin K.'yi ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri şişme yatak açtı, sağlık görevlileri de hazır bekletildi.

        5

        İki kez dua eden ve duanın ardından kendisini boşluğa bırakacağını söyleyen Mümin K., kendisini ikna etmek isteyen polisten, hesabına para yatırılmasını istedi.

        6

        Bu sırada çevrede toplananlar da olanları cep telefonlarının kamerasıyla kaydetti. Yakında bulunan bir İmam Hatip Lisesi'ndeki öğrenciler de okulun camlarından intihar girişimini izledi.

        7

        Mümin K., yaklaşık 1 saat boyunca ikna edilmeye çalışıldı. Ancak, ikna olmayınca polis, çareyi hastanenin muhasebe bölümünden para almakta buldu.

        8

        Muhasebe bölümünden emanet olarak 2 bin 250 lira alan polis, parayı Mümin K.'ye verdi. Mümin K., parayı aldığı sırada etkisiz hale getirildi.

        9

        Para tekrar hastanenin muhasebe bölümüne teslim edilirken Mümin K. de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.