Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Osmaniye'de bir kişi sevgilisini ipte asılı bulunca intihara kalkıştı

        Osmaniye'de üniversite öğrencilerinin yoğunlukta yaşadığı bir mahallede bir üniversiteli kendini iple asarak hayatına son verdi. Eve gelen sevgilisi karşılaştığı manzara karşısında sinir krizleri geçirerek jiletle bileklerini ve boğazını kesip intihara kalkıştı. Aynı mahallede yine üniversite 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki genç kız da balkondan atlayarak intihar etti.

        Korkut Ata Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü öğrencisi Nadir Aytış, Fakıuşağı Mahallesi 45011 Sokak'ta oturduğu evde kendini iple tavana asarak intihar etti. Sevgilisi Nadir Aytış'ın telefonlarına cevap vermemesi üzerine evine giden aynı üniversitede okuyan Derya O. kapının açılmaması üzerine pencereden içeri girdi. Derya O., Nadir Aytış'ın asılı cesedi ile karşılaşınca kriz geçirerek jiletle bileklerini ve boynunu kesti.

        Genç kızın çığlıkları üzerine eve giren komşuları durumu 112 ekiplerine ve polise bildirdi. Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alınan Derya O. hayati tehlikeyi atlattı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Şırnak nüfusuna kayıtlı Aytış'ın cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi. Polis ekipleri Aytış'ın Derya O. ile gündüz kısa bir tartışma yaşadığı, genç kızın evden ayrıldığı ardından yeniden geldiğinde cesetle karşılaştığını tespit etti.

        19 YAŞINDAKİ GENÇ KIZ BALKONDAN ATLADI

        Bu arada aynı mahallede birkaç saat arayla Korkut Ata Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Tuğçe Şenal oturduğu apartmanın 3. katından atladı. Genç kız olay yerinde yaşamını yitirdi. Cenazesi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kız daha sonra ailesi tarafından alınarak memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesi Doruk Mahallesi Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Yapılan araştırmada iki olayın bağlantısı olmadığı belirtildi.

        Beycan ÜÇKARDEŞ / MERSİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ