Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem FETÖ'den tutuklananlar ve gözaltına alınanlar (6 Mart 2017)

        Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'nün 15 Temmuz 2016 tarihinde yaptığı askeri darbe girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından FETÖ üyelerinin, ByLock haberleşme programını kullananların ve FETÖ destekçilerinin yakalanması için yurt genelinde operasyonlar devam ediyor. İşte 6Mart 2017 Pazar günü FETÖ operasyonları raporu...

        Haberler anlık güncellenmektedir...

        BURSA'DA 17 ESKİ POLİS TUTUKLANDI

        Bursa merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 29 şüpheliden 17'si tutuklandı.

        Gözaltına alınan ve "ByLock" kullandıkları öne sürülen 76 eski emniyet mensubundan 29'unun daha İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki işlemleri tamamlandı. Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

        Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 17'si tutuklandı, 12'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Gözaltındaki 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

        Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında örgütün gizli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları ileri sürülen, İl Emniyet Müdürlüğünde görevliyken KHK ile ihraç edilen ya da açığa alınan, 4. sınıf emniyet müdürlerinin de aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.

        Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Bursa, Ankara, İstanbul, Kocaeli, Bilecik, Kayseri, Tokat ve Manisa'da 22 Şubat'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonda şüphelilere ait adreslerde arama yapılmış, operasyonda 3'ü 4. sınıf emniyet müdürü, 76 eski emniyet mensubu gözaltına alınmıştı.

        Adliyeye sevk edilen 40 şüpheliden 24'ü tutuklanmış, 16'sı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.(AA)

        ADİL ÖKSÜZ'ÜN YENGESİ GÖZALTINA ALINDI

        Karabük'te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün tutuklu kardeşi Ahmet Öksüz'ün eşi gözaltına alındı.

        Karabük Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, polis ekipleri, 15 Temmuz darbe girişimi ve FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 1 Eylül 2016'dan beri tutuklu olan eski Karabük Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Ahmet Öksüz'ün eşi Havva Emel Öksüz'ün Safranbolu'daki evinde arama yaptı.

        Gözaltına alınarak Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Öksüz, daha sonra emniyete götürüldü. (AA)

        AYDIN MERKEZLİ OPERASYONLARDA 10 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Aydın merkezli 4 ilde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

        Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince hakkında yakalama kararı bulunan 12 kişiye yönelik Aydın, İstanbul, İzmir ve Kastamonuda eş zamanlı operasyon yapıldı.

        Aralarında meslekten ihraç edilen öğretmenlerin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı.

        Şüphelilerin FETÖnün şifreli haberleşme programı "ByLocku kullandıkları iddia edildi. (AA)

        GİRESUN MERKEZLİ OPERASYONLARDA 5 KADIN GÖZALTINA ALINDI

        Giresun merkezli 8 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "öğrenci ablası" yapılanmasına yönelik operasyonda 5 kadın gözaltına alındı.

        Giresun Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma çerçevesinde, Giresun merkezli, Yozgat, Aydın, Ankara, Kocaeli, Konya, Erzurum ve Amasya'da operasyon gerçekleştirildi.

        FETÖ'nün "öğrenci ablası" yapılanmasına yönelik soruşturmada haklarında yakalama kararı çıkarılan 10 kadından 5'i gözaltına alındı.

        Bulundukları illerdeki emniyet müdürlüklerine götürüldükleri öğrenilen şüphelilerin, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları da belirlendi.

        Operasyon kapsamında haklarında yakalama kararı bulunan diğer 5 kadını arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. (AA)

        DENİZLİ'DE FETÖ'NÜN SÖZDE "ABLA"SI 8 KADIN TUTUKLANDI

        Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, 5 gün önce, FETÖ/PDY'de 'abla' olarak görev yaptığı belirlenen 22 kadının yakalanması için operasyon yaptı. Şüphelilerden 8'i yakalanarak gözaltına alındı. Diğerlerinin arandığı belirtildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerin tamamı tutuklandı.

        Hakkında gözaltı kararı verilen kişilerin örgütün kriptolu haberleşme programı ByLock adlı programı kullandıkları ve OHAL kapsamında çıkarılan KHK'lar ile kapatılan derneklere üyelikleri tespit edildiği belirtildi. Son operasyonun, FETÖ soruşturmasında, örgütte abla olarak görev yaptığı belirlenen kadınlara yönelik 3'üncü dalga operasyon olduğu belirtildi. 3 ayrı operasyonda 78 kadın hakkında işlem yapıldığı, 23'nün tutuklandığı kaydedildi. (DHA)

        SİİRT MERKEZLİ 10 İLDEKİ OPERASYONLARDA 21 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        SİİRT Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 10 ildeki eş zamanlı FETÖ/PDY operasyonunda, örgütün yöneticisi konumundaki 21 şüpheli gözaltına alınırken, aranan 7 kişiyi yakalama çalışmaları sürüyor.

        Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Elazığ, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mersin ve Şanlıurfa'da düzenlenen FETÖ/PDY operasyonu ile ilgili Siirt Valiliği'nce yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

        "Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce FETÖ/PDY Terör Örgütüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında; FETÖ/PDY terör örgütünün il yapılanmasının deşifre edilerek çökertilmesi amacıyla bu güne kadar yapılan kapsamlı soruşturmalarda aralarında örgütün yönetici konumunda yer aldığı tespit edilen şahıslara yönelik, 03.03.2017 tarihinde Siirt Merkezli 10 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda 21 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Firari 7 şüpheli şahsı yakalama çalışmaları devam etmektedir." (DHA)

        MUĞLA'DA 11 AKADEMİSYEN VE 3 MEMUR GÖZALTINA ALINDI

        Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ndeki FETÖ yapılanmasına yönelik operasyonda 11 akademisyen ve 3 memur gözaltına alındı.

        Muğla'daki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi içerisindeki yapılanmasına yönelik Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Çalışmada 11 öğretim görevlisi ve 3 memurun örgütle bağlantısının tespit edildiği ileri sürüldü. Şüpheliler polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. İfade işlemleri tamamlanan 14 şüpheliden 7'si adliyeye sevk edildi. (Kadir TAMER / MUĞLA)

        BALIKESİR'DE 11 AKADEMİSYEN GÖZALTINA ALINDI

        Balıkesir merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında meslekten ihraç edilenlerin de bulunduğu 11 akademisyen gözaltına alındı.

        Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Balıkesir ve Bandırma 17 Eylül üniversitelerinde görev yapan biri profesör, 10u araştırma görevlisi 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

        Düzenlenen operasyonda 4ü meslekten ihraç edilen şüpheliler gözaltına alındı.

        Örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı belirlenen şüpheliler, işlemleri için emniyete götürüldü. (AA)

        SAMSUN'DA TELEFONUNDA BYLOCK ÇIKAN ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

        Samsun'da FETÖ davasında tutuksuz olarak yargılanan bir öğretmen telefonunda ByLcok kullandığı ortaya çıkınca yargılandığı mahkeme tarafından tutuklandı.

        Samsun'un Terme ilçesinde görev yapan ve haklarından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralal Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "terör örgütüne üye olmak" suçlarında dava açılan 6'sı tutuklu 41 öğretmenin yargılanmasına başlandı. Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen davanın ilk duruşmasında tutuklu sanıklar İsa A., Raşit K., Selim U., Ufuk İ. ve Yasin B. ile tutuksuz sanıkları duruşmada hazır bulunurken, Siirt E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu olan İsmet Y. ise cezaevinden duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

        Mahkeme heyeti tutuklu sanıkların ifadelerini aldı. Örgütün gizli haberleşme programı ByLock'u kullandıkları iddia edilen tutuklu sanıklar haklarındaki suçlamaları kabul etmedi. Tutuksuz olarak yargılanan öğretmen İlhan D.'nin son Bylock kullananlar listesinde adı çıktığı için mahkemece tutuklanmasına karar verildi. Duruşma salonunda gözaltına alınan İlhan D., Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

        Duruşma 8 Mayıs tarihine ertelendi. (İHA)

        İZMİR'DE 6 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        İzmir'in Çeşme İlçesi merkezli FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 6 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        FETÖ/PDY'ye yönelik geçen perşembe günü, Çeşme merkezli, Ankara, Kayseri, Manisa ve İzmir'de eş zamanlı operasyon yapıldı. Kamudan ihraç edilen ya da açığa alınan, aralarında polis, asker ve vergi dairesi memurunun da yer aldığı O.K., M.Ö., İ.Ö., A.G, Ü.K., Y.Y. ve M.H.B., gözaltına alındı. Şüphelilerin örgütün gizli haberleşme sistemi 'ByLock' kullanıcısı olduğunun belirlendiği belirtildi. Şüphelilerden O.K., Savcılığın talimatıyla serbest kaldı. Diğer 6 şüpheli ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. (DHA)

        ZONGULDAK'TA 10 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        ZONGULDAK'ta, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 10 kişi, adliyeye sevk edildi.

        Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 7 imam, 2 öğretmen ve 1 üniversite öğrencisi gözaltına aldı. 1 imam ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Şüphelilerden bazılarının örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı ve sohbet toplantıları düzenlediği belirtildi.

        Emniyette işlemleri tamamlanan 1'i kadın 10 kişi, adliyeye sevk edildi. Şüpheliler arasında bulunan C.K.'nın, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olduğu ve kamuda görevli imamlardan sorumlu sözde 'il imamı' olduğu ileri sürüldü. (DHA)

        SİVAS'TA 2 KİŞİ TUTUKLANDI

        Sivas merkezli 6 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2si tutuklandı.

        Sivas Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan 33 şüpheliden 6sı, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2si tutuklandı, 5i ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

        Gözaltındaki 20 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor, firari 2 şüphelinin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.

        Sivas Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandıkları öne sürülen, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlara yönelik Sivas merkezli, İstanbul, Kayseri, Samsun, Nevşehir ve Mersin ile Sivasın 6 ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 35 şüpheliden 33ü yakalanmıştı. (AA)

        EDİRNE'DE ARALARINDA FETÖ'NÜN SÖZDE "ÖĞRENCİ ABLA"LARININ DA OLDUĞU 6 KİŞİGÖZALTINA ALINDI

        Edirne'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında polis, avukat ve öğrenci ablasının da olduğu 6 şüpheli gözaltına alındı

        Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Edirne Devlet Hastanesi'nin müdürü Ömer T., hastanenin eski müdürü Veli Ş., İstanbul'da öğrenci ablası olduğu öne sürülen kızı Büşra Ş., örgütün kriptolu iletişim programı ‘ByLock' kullandıkları belirlenerek meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı Mehmet D. ile polis memuru İhsan Y. ve avukat Harun B.K. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler savcılık sorgusuna alındı. (DHA)

        YOZGAT'TA 2 VALİ YARDIMCISI GÖREVDEN ALINDI

        Yozgat'ta 2 vali yardımcısı FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında görevden uzaklaştırıldı.

        Yozgat Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, vali yardımcılarının soruşturmaların selameti açısından görevden uzaklaştırıldığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:

        "Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlere ilişkin KHK kapsamında milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ/PDY) aidiyeti, iltisakı ve irtibatı olabileceği değerlendirilen Yozgat Valiliğinde görevli Vali Yardımcıları E.E. ve D.E., haklarında yürütülen soruşturmaların selameti açısından İçişleri Bakanlığı'nca 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 137 ve devamı maddeleri uyarınca görevden uzaklaştırılmışlardır." (DHA)

        İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: "ÖRGÜTE YARDIM VE YATAKLIK EDEN 32 KİŞİ TUTUKLANDI"

        İçişleri Bakanlığı, son 1 hafta içerisinde, gerçekleştirilen 201 operasyonda, örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 386 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 32'sinin tutuklandığını açıkladı.

        Bakanlıktan yapılan açıklamada, Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando Birlikleri, Polis Özel Harekat (PÖH) ayrıca iç güvenlik operasyonları çerçevesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Hava ve Kara unsurlarınca 201 operasyon gerçekleştirildiği belirtilerek, örgüte yardım ve yataklık iddiası ile 386 kişinin gözaltına alındığı, bunlardan 32'sinin tutuklandığı bildirildi.

        DEAŞ terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 12 kişinin gözaltına alındığı kaydedilerek, FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında ise 920 kişinin gözaltına alındığı bunlardan 45'inin tutuklandığı bildirildi.

        Sol terör örgütü ile irtibatlı olduğu değerlendirilen 12 kişinn gözaltına alındığı da kaydedildi.

        Ülke genelinde düzenlenen bu operasyonlarda, 2'si ölü, 7'si sağ yakalanan, 1'i teslim olan olmak üzere toplam 10 teröristin etkisiz hale getirildiği ifade edildi. (İHA)

        ERZİNCAN'DA 20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Erzincan merkezli 17 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 20 şüpheli gözaltına alındı.

        Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, daha önce meslekten ihraç edilen 21 polis, 3 özel güvenlik görevlisi ile bir öğretmenin, FETÖ/PDY'nin gizli haberleşme programı "ByLock"u kullandıklarını belirledi.

        Erzincan merkezli 17 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda haklarında gözaltı kararı çıkarılan 25 şüpheliden 20'si yakalandı.

        Zanlılar, Terörle Mücadele Şubesine getirildi.

        Adreslerinde bulunamayan 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. (AA)

        UŞAK'TA 43 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Uşak merkezli 20 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 43 şüpheli adliyeye sevk edildi.

        Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDYye yönelik soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin örgütün "dershane ve özel okul yapılanması"na yönelik operasyonunda gözaltına alınan 15i kadın 43 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Uşak Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, "silahlı terör örgütüne üye olmak ve "terör örgütüne yardım etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

        23 Şubatta düzenlenen operasyonda gözaltına şüphelilerin büyük bölümünün örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock"u kullandığı iddia edilmişti. (AA)

        KONYA'DA 20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Konya merkezli 10 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı.

        Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında örgütle bağlantısı olduğu ileri sürülen şüpheliler tespit edildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konya merkezli 10 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 39 şüpheliyi yakalamak için eş zamanlı operasyon başlattı.

        Operasyonda gözaltına alınan 20 zanlı, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi.

        Adreslerinde bulunamayan şüphelilerin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi. (AA)

        ADIYAMAN MERKEZLİ OPERASYONLARDA 11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Adıyaman merkezli 4 ilde, aralarında halen görevde bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) İl Müdürü H.Ç, Gençlik ve Spor İl Müdürü A.B, Tut Mal Müdürü O.K ile Edirne Milli Eğitim Şube Müdürü G.D'nin de bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

        Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Adıyaman merkezli Edirne, Kahramanmaraş ve Konya'da 11 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

        Aralarında DHMİ İl Müdürü H.Ç, Gençlik ve Spor İl Müdürü A.B, Tut Mal Müdürü O.K., Edirne Milli Eğitim Şube Müdürü G.D. ile kurum müdürlerine "sohbet imamlığı" yaptığı iddia edilen öğretmen A.G'nin de bulunduğu zanlılar, ev ve iş yerlerinde yapılan aramanın ardından gözaltına alındı.

        Zanlılar sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. (AA)

        BURSA'DA 3 ESKİ MÜFTÜLÜK ÇALIŞANI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        Bursa'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 3 eski müftülük çalışanı, adliyeye sevk edildi.

        Edinilen bilgiye göre, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün menfaatleri doğrultusunda faaliyet gösterdiği iddia edilen ve Bursa İl Müftülüğünde görevliyken açığa alınan 3 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 3 kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların adreslerinde arama yapan ekipler çok sayıda materyale incelenmek üzere el koydu.

        Gözaltına alınan şüpheliler, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ