Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Özdağ ve Halaçoğlu'na tepki göstermek isteyen gruba polis engeli

        Referandum öncesi 'hayır' kampanyasını toplantılarla sürdüren Bağımsız milletvekili Ümit Özdağ ile MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu Mersin'de ikinci kez protesto edildi. Milletvekillerinin Mezitli İlçesi'ndeki toplantısı da ülkücü grup tarafından protesto edildi. Yaklaşık 50 kişilik bir grubun slogan atarak toplantı salonuna girmesine güvenlik güçleri izin vermedi.

        Bağımsız milletvekili Ümit Özdağ ile MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Mersin'in ilçelerinde sürdürdükleri kampanyanın üçüncü durağında Mezitli İlçesi'ne geldi. Yaklaşık 50 kişilik bir grup burada bir düğün salonunda konuşma yapan iki milletvekilini protesto etmek amacıyla, "Ümit şaşırma, sabrımızı taşırma", "Söz verdik lidere, Mersin tek kale" sloganları atarak salona girmek istedi. Güvenlik güçleri, grubun toplantı salonuna girmesine izin vermedi. Toplantıya katılmak isteyenler de üzerleri aranarak tek tek içeri alındı.

        Normal vatandaş olarak toplantıyı takip etmek amacıyla sözkonusu salona geldiklerini söyleyen grup, polisin dağılın uyarısı üzerine slogan atarak toplantının bitmesini bekledi.

        Beycan ÜÇKARDEŞ/ MERSİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ