Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sakarya'da işyerine 20 kişiyle silahlı saldırı
        1

        Sakarya'nın Arifiye İlçesi'nde yaklaşık 20 kişi Nakliyeciler Sitesi'ndeki lokanta ve kafeteryayı basarak pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açtı.

        2

        Habertürk Haber Merkezi'nden Ramiz Kaan Oktar'ın haberine göre, 1'i ağır 6 kişiyi yaralayan saldırganlar kaçtı.

        3

        Hastaneye kaldırılan yaralılardan 15 yaşındaki lise öğrencisi Diyar Aylan yaşamını yitirdi. 3 şüpheli gözaltına alındı.

        4

        20 KİŞİ TÜFEK VE TABANCALARLA DEHŞET SAÇTI

        Arifiye ilçesinde bulunan 1'inci Organize Sanayi Bölgesi yanındaki Nakliyeciler Sitesi'ne çok sayıda araçla gelen yaklaşık 20 kişi, pompalı tüfek ve tabancalarla lokanta ve kafeterya bölümüne ateş açtı.

        5

        1'i ağır 6 kişinin yaralandığı olayın ardından saldırganlar kaçtı. Saldırı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

        6

        ÖĞLE TATİLİNDE ARKADAŞLARIYLA YEMEK YİYORDU

        Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ümit Erdal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Diyar Ayan, doktorların müdahalesine rağman kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

        7

        15 yaşındaki öğrencinin öğle tatilinde arkadaşlarıyla birlikte lokantaya geldiği, saldırıda kurşunların isabet etmesiyle kanlar içinde kaldığı bildirildi.

        8

        VALİ: 3 KİŞİ YAKALANDI

        Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş olayın hemen ardından Nakliyeciler Sitesi'nde incelemelerde bulundu.

        9

        Coş "Araçlarla gelen ve 20'den fazla olduğu söylenen şahıslar tarafından buraya yönelik silahlı bir saldırı söz konusu olmuş. Şu ana kadar intikal eden bilgilere göre; 1'i ağır olmak üzere 6 yaralımız var. Çeşitli hastanelerde tedavi altındalar. Şüphelilerin yakalanması konusunda hem merkez ekip hem de ilçelerimizde ki güvenlik kuvvetlerimiz, hem de komşu il ve ilçelere de haber verdik. İnşallah hepsi yakalanıp adalete teslim edilecek. Şu an da yakalanan 3 kişi var" ifadelerini kullandı.