Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gökhan Töre'nin barda yaralandığı davada karar

        Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Töre ve arkadaşlarının Şişli'de bir barda tavandan seken kurşunla yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla yargılanan sanık Korhan Bahadır, 6 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Bahadır'ın tutuklanmasına karar verdi.

        TÖRE DURUŞMAYA KATILMADI

        Habertürk Haber Merkezi'nden Serdar Kulaksız'ın aktardığı bilgilere göre, İstanbul 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya 20 yıldan 25 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan başka suçtan hükümlü Korhan Bahadır cezaevinden SEGBİS ile katıldı. 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Hasan Kutlu ile olayda yaralanan Gökhan Töre'nin de arasında bulunduğu 6 mağdur ise duruşmaya gelmedi.

        BERAATINI İSTEDİ

        REKLAM

        Karar çıkan duruşmada son savunması sorulan Korhan Bahadır, "Böyle bir eyleme karışmadım. Silahla kimseyi yaralamadım. Olayda yaralandığı söylenen şahıslardan biri medyatik bir kişi olduğu için, medya adeta bir suçlu buldu, suçu da benim üzerine yıkmaya çalıştı. Yok yere tutuklu kaldım. Silahla yaralanan bir futbolcu ertesi gün Sivas-Beşiktaş maçında 2 gol attı. Beraatimi istiyorum" dedi.

        9 YIL 6 AY HAPİS CEZASI

        Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti Bahadır'ı, "6 kişiyi olası kastla yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma" suçundan 9 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırarak bu suçtan tutuklanmasına karar verdi. 'Yalancı tanıklık'' suçundan hakkında dava açılan Hasan Kutlu ise beraat etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ