Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Emniyet Özel Harekat Başkanlığı'nda açıklamalar

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Özel Harekat Başkanlığı'ndaki iftar buluşmasında konuştu.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "(FETÖ ile ilgili davalar) Kendilerini istedikleri kadar rüyalarla kulaklarına fısıldanan tarihlerle verilen sözlerle aldatsınlar, hepsi beyhude. Milletimizin özellikle de şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin gönülleri ferah olsun. Başdanışmanlarımın tamamıyla duruşmaları takip ediyorum. Yarısı Ankara, yarısı İstanbul olmak üzere duruşmaları takip ediyorlar, günbegün raporlarını alıyorum, ne oluyor, ne bitiyor takip ediyorum." dedi.

        Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle;

        Bu milleti tehdit eden bedelini ödeyecek, şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak.Çukur eylemlerinde şehirlerimizi teröristlerden temizleyen kahramanlarımızın her birini alnından öpüyorum.Güvenlik güçlerimizin terör örgütleri ile mücadelesinin bekamız için hayati anlamı var.Ülkemizde oynanan oyun bitmedi, bitmeyecek. Hep milletimizi bölmeye çalıştılar.

        FETÖ davalarını takip ediyorum. Mahkemelerde yaptıkları ahlaksızlar, cezaevlerinde çürürken fayda vermeyecek. İhanetlerinin bedelini ödemeyen tek bir FETÖ’cü kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir. Birileri Pensilvanya'ya, Yunanistan'a kaçabilir. Ama bizim öyle bir durumumuz yok. Bizim başka vatanımız yok. Vatanımızda parya olmaktansa adam gibi öleceğiz. Tüm güçlerini milletimiz arasında fitne çıkarmaya harcadılar. Milletimiz bu oyunların hiçbirine gelmedi.

        Kemal Kılıçdaroğlu: İhvan'dan desteğinizi çekin, 'Rabia'dan vazgeçin CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Katar kriziyle ilgili Hükümete çağrıda bulundu, kıdem tazminatı ile ilgili eleştirilerini sıraladı

        (CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Rabia işaretine yönelik eleştirileri) Bizim işaretimizden rahatsız olanlara sesleniyorum. Bu işaretin içinde tek vatan var, ondan mı rahatsız oluyorsun?Kendilerine başka Rabia arayanlarbırakın kendi yollarına gitsinler.

        Ülkemize karşı faaliyet gösterenlerin başlarını, nerede olurlarsa olsunlar bulup ezmek bizim görevimizdir. Türkiye'yi tacize, tehdide yeltenenler bunun bedelini ödeyecekler.

        Sahada başarı olmadan, masada başarılı olamazsınız. Bu nedenle hep birlikte çalışacağız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ