Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bolu'da Pitbull sanılan köpek korkuttu

        Bolu'da, Aydın A.'nın çiftlik sahibi arkadaşından alarak kent merkezinde gezdirdiği köpeği 'pitbull' sanıp korkanlar polise haber verdi.Polise direnen Aydın A. karakola götürülürken, yasaklı olmayan'cane corso' cinsi olduğu anlaşılan köpek sahibine teslim edildi.

        DHA'nın haberine göre, Aydın A., kentte çiftlik sahibi olan arkadaşından habersiz aldığı köpeği ileşehir merkezinde gezintiye çıktı. Çevredeki vatandaşlar, beslenmesi yasak olanpitbull sandıkları köpekten korkarak polise ihbarda bulundu.Sabah saatlerinden itibaren aynı köpekle ilgili 10 ihbarın gelmesi üzerine polis ekipleri Aydın A.'yıkentin en işleknoktalarından Adliye önünde bularak durdurdu.

        REKLAM

        POLİSLERE TEPKİ GÖSTERDİ

        Polisler, köpeği alıpadliye önündeki bayrak direğine bağlayarak cinsini öğrenmeye çalıştı.Bu sırada Aydın A., polisleretepki gösterdi.Polise ve etraftakilerehakaret ve küfür eden Aydın A.,ekip aracına bindirildi.

        Bu sırada Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ile yapılan görüşmede köpeğin yasaklı olmayan cane corso cinsi olduğu belirlendi. Aydın A., ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, köpekhaber verilmesiylearacıyla gelensahibine teslim edildi. Polis olayla ilgili tutanak tuttu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ