Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP'nin İstanbul yürüyüşünde fenalaşan partili hastaneye kaldırıldı

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşü sırasında kortejde bulunan Hasan Tatlı isimli partilikalp krizi geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği partilinin ambulansla hastaneye kaldırıldığı sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

        Kılıçdaroğlu'nun, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına yönelik tepki yürüyüşü devam ediyor.

        Yürüyüşünün dördüncü gününe Kahramankazan'da Kent Ormanı Piknik Alanı'ndan başlayan Kılıçdaroğlu'nun kortejinde bulunan Hasan Tatlı isimli partiliyürüyüş sırasında kalp krizi geçirdi. CHP Mamak ilçe örgütünden olduğu öğrenilen Tatlı, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesine kaldırıldı.Tatlı'nın yoğun bakıma alındığı, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        REKLAM

        YOĞUN BAKIM MERKEZİNE NAKLEDİLECEK

        Kalbi durmuş halde hasteneye getirilen Tatlı müdahalenin ardından hayata döndürüldü. Halen müşahede altında tutulan hastanın Ankara'daki bir kardiyovasküler yoğum bakım merkezine nakledileceği öğrenildi.

        MİLLETVİKİLİ EMİR: KALBİ TAMAMEN DURMUŞ, 7-8 DEFA GERİ DÖNÜYOR

        CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Hasan Tatlı'nın Ankara'ya sevk edilmesinden sonra Kazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamada, "Hasta aniden kalp krizi geçiriyor, yere yığlıyor o sırada. Hemen arkadaşlar Kazan Devlet Hastanesi'ne intikal ettiriyor. Kalp krizi, enfaktrüs geçiriyor, kalbi tamamen durmuş durumda ama sonrasında doktorların müdahalesiyle 7-8 defa geri dönüyor ve şu anda tıbbi tedavisi devam ediyor. Kroner yoğun bakım gerektiren bir hastane için Ankara'daki daha büyük bir hastaneye sevk edildi. Hayati tehlikesi son derece kritik, çünkü yaklaşık bir saat geri döndürme süreci oldukça kritik bir süredir ve umuyoruz ki iyileşecek" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ