Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Manisa'da huzurevinde trafo patladı

        Habertürk Haber Merkezi'nden Ahmet Ünsal'ın haberine göreManisa Yunusemre ilçesinde bulunan Manisa Huzurevi'ndeki trafo aşırı yüklenmeden dolayı patladı. Yangına kısa sürede müdahale eden ekipler, olası büyük bir facianın önüne geçti.

        Tahliye edilen huzurevi sakinleri otellere yerleştirildi.

        Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi'nde bulunan huzurevi'nde saat 21.10 sıralarında iddiaya göre aşırı yüklenmeden dolayı trafo patladı. Patlamanın ardından yangın başlarken, dumanlar da kısa sürede huzurevini kapladı. İhbar üzerine yangına itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale etti. Ekiplerin köpük müdahalesi yaptığı alevler kısa sürede söndürüldü. dumanların kapladığı huzurevinde kalanlar da çalışanlar, itfaiye ve polis ekipleri tarafından tahliye edildi. Hasta olan sakinler ise ambulanslarla Manisa Devlet Hastanesi ve Merkez Efendi Devlet Hastanelerine nakledildi. Huzur evinin 29 kadın ve 30 erkek sakini ise Büyük Saruhan Oteli ve Anemon Otellerine yerleştirildi.

        Manisa Vali yardımcısı Hüseyin Karameşe, "Huzurevinde aşırı yüklenmeden trafo patlaması yaşanmıştır. Huzurevi sakinleri çeşitli otellere ve hastanelere nakledilmiştir. Can kaybı veya yaralanma yoktur" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ