Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kayseri'de tarla kavgası

        Kayseri'nin İncesu ilçesinde tarla anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Necmettin Çuhadaroğlu'nun aktardığı bilgilere göre, Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Ötebatan köyünde tarla yüzünden husumetli olan T. ve S. aileleri arasında silahlı kavga çıktı. Av tüfeği ve tabancaların kullanıldığı kavgada köy muhtarı Bekir S. (40) ile amcası Mustafa S. (55) öldü, 2'si ağır 7 kişi de yaralandı.

        2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Mustafa ve Bekir S.'nin cenazeleri İncesu Devlet Hastanesi morguna, yaralanan 7 kişi Kayseri'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Ölenlerin yakınları İncesu Devlet Hastanesi'ne akın ederken, güvenlik güçleri hastane önünde önlem aldı. Ölenlerin yakınları hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi. Cenazeler daha sonra otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürerken 2 kişi gözaltına alındı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ