Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Maçka Parkı'nda kıyafet gerilimi

        Şişli'deki Maçka Parkı'nda dün 19:30 sıralarında yaşanan olayda, iddiaya göre özel güvenlik görevlisi, bir kadına kıyafetinden rahatsız olduğunu belirterek, "Senin ben burada böyle gezmene izin vermem" dedi.

        Haberturk.com'un ulaştığı görüntülerde olay anını anlatan kadının daha sonra beraberindekilerle olay yerine gelen polise şikayetçi olduğu görülüyor.

        "SENDEN BAŞKA RAHATSIZ OLAN YOK"

        Görüntülerde, güvenlik görevlisinin polislere insanların rahatsız olduğunu söylediğini aktaran kadının arkadaşının da "Senden başka rahatsız olan yok" dediği görülüyor.

        Güvenlik görevlisinin kendisine tepki gösterenlere "Taciz edilse sen mi gelip kurtaracaksın" dediği de kameralara yansıyor.

        REKLAM

        Haberturk.com'un ulaştığı genç kadın, savcılığa da başvuracağını söyledi.

        GÜVENLİKÇİNİN KIYAFETİNE KARIŞTIĞI KADIN KONUŞTU

        DHA'nın haberine göre; başından geçenleri anlatan 24 yaşındaki Ç.K., "Bana 'Burada gezemezsin izin vermiyorum' dedi. Ben de 'Sen kimsin buna karışıyorsun' dedim. olay oldu kavga çıktı. İnsanlar benim tarafımda durunca polis çağırdı." diye konuştu.

        "KIYAFETİME KARIŞMA" MAÇKA'DA

        "Kıyafetime Karışma" sloganıyla bir süredir eylem yapan kadınlar, bu akşamki eylemin Maçka Parkı'nda olacağını ve bu olaydaki kadının da davet edildiğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ