Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ataşehir'de feci kaza

        Ataşehir'de sürücüsünün kontrolünden çıkan cip, önce seyir halindeki minibüse, ardından da park halindeki vince çarptı. Kazada iki kişi hayatını kaybetti.

        DHA'nın haberine göre kaza saat 04:00 sıralarında Yeniçamlıca Mahallesi, Dudulu Caddesi, Dudulu istikameti, Erenköy Gümrük Müdürlüğü önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Dudulu istikametinde seyir halinde olan Galip Yaprakçı yönetimindeki 34 HN 6354 plakalı cip, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önce aynı istikamete ilerleyen Hasan Altun yönetimindeki 34 AR 5537 plakalı minibüse, ardından da park halindeki vince çarptı.

        ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞTILAR

        Kazada cip sürücüsü Galip Yaprakçı ve yan koltukta bulunan Şehnaz Asmacı araç içerisinde sıkıştı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

        Olay yerine gelen sağlık ekipleri, araç içerisinde sıkışan Galip Yaprakçı ve Şehnaz Asmacı'nın hayatlarını kaybettiğini belirledi. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, Yaprakçı ve Asmacı'yı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonunda Yaprakçı ve Asmacı'nın cesedi sıkıştığı yerden çıkartıldı.

        CESETLERİ GÖREBİLMEK İÇİN YERE YATTILAR

        Cesetlerin çıkartılması sırasında polis ekipleri çevrede toplanan meraklı vatandaşların cesetleri görmelerini engellemek için battaniyelerle önlem aldı. Bazı vatandaşların ise cesetleri görebilmek için dizleri üzerine çöküp eğilerek cesetleri görmeye çalıştığı görüldü.

        Yaprakçı ve Asmacı'nın cesetleri ambulansa konularak Kartal Dr.Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ