Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "Dedem Atatürk'ün arkadaşıydı"

        Kamuoyunda çok tartışılan Hülya Avşar'a kardeşi Leyla Avşar'dan da destek geldi.

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        HABERTÜRK canlı yayınına bağlanan Leyla Avşar, "Hülya'nın etrafında bu olayların yoğunlaşmasına kardeş olarak çok üzülüyorum. Yalnız Hülya'nın unuttuğu birşey var, benim annemin babası da Atatürk'ün en samimi arkadaşı. Yanyana resimleri var. Kimsenin evinde Atatürk resmi yokken biz evimizde Atatürk resmi ile büyüdük. Biz Osmanlı'nın torunlarıyız. Hepimiz Türküz, birlik olmak zorundayız." diyerek, ablasına haksızlık yapıldığını söyledi.

        Hülya Avşar, Türk tarafıyla da Kürt tarafıyla da gurur duyduğunu ifade ederek hiç kimsenin ölmesini istemediğini, terörün son bulmasını istediğini söyledi. Hülya Avşar, "Bu olay gündeme geldiği gün, ben Zehra'yı Anıtkabir'e götürmüştüm. Tatile gitmedim, kızımı oraya götürmüştüm. Biz okulu kırıp Anıtkabir'e giderdik arkadaşlarla." dedi.

        Kendisine işine baksın, filmde oynasın, siyasi konularla ilgili konuşmasın şeklinde eleştirler geldiğini anlatan Hülya Avşar, "Şarkımı da söylerim, göbek de atarım, ülkemin meseleleri ile de ilgilenirim. Kimse kenara çekilip izlememi beklemesin." diye konuştu.

        DİZİLERE ŞİFRE TARTIŞMASI

        Hülya Avşar son günlerin tartışılan konularındandizilere şifre önerisiyleilgili olarak da şunları söyledi: "Şifre koymak abartı. Bazı dizileri çocuklarımın izlemesine izin vermem. Çocuk "seyretme" dediğin zaman seyretmeyecek. Şifreli verecek kadar ne oluyor dizilerde? İnternetten de izleyebiliyorlar ayrıca. Şifre koyunca daha da merak uyandırır."

        KAMER GENÇ

        Kamer Genç'in Meclis kürsüsündeki görüntülerinin gösterilmesi üzerine de Hülya Avşar, "Kamer Genç, beyaz çoraplarıyla evde bağdaş kurup televiyon izleyen adam gibi. Meclis'te saygı olması gerektiğini düşünüyorum." dedi. Daha sonra yayına bağlanan Kamer Genç de "Ben hiçbir zaman beyaz çorap giymedim. Cumhurbaşkanı milletin parasıyla umreye gidemez" sözleriyle Avşar'a yanıt verdi.

        Deniz Seki'nin tahliyesi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ