Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MHP GRUP BAŞKANVEKİLLERİ SEÇİLDİ

        MHP’nin basına kapalı gerçekleşen grup toplantısında grup başkanvekilleri, grup yönetim kurulu, disiplin kurulu ve grup denetçileri için seçim yapıldı.

        Seçim sonucunda Mehmet Şandır ve Oktay Vural, MHP grup başkanvekili oldular.

        Grup yönetim kurulu üyeleri, Karaman Milletvekili Hasan Çalış, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, İzmir Milletvekili Şenol Bal, Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Mersin Milletvekili Kadir Ural ve Bursa Milletvekili Necati Özensoy’dan oluştu.

        Disiplin Kurulu üyeliklerine, Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, Niğde Milletvekili Mümin İnan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu getirildi.

        Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut ve Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, Denetleme Kurulu üyeliklerine ise seçildi.

        MHP’ye düşen TBMM Başkanlığı Divanı üyeliklerinin seçimi ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

        Bu arada MHP grup toplantılarının salı günleri, saat 11.00’de yapılması kararlaştırıldı.

        İlk grubunu küçük toplantı salonunda yapan MHP, bundan sonraki toplantılarını CHP’nin kullandığı salonda yapmak için başvuracak.

        MHP TBMM Başkanlığına aday çıkarıyor

        Milliyetçi Hareket Partisi, TBMM Başkanlığına aday cıkarma kararı aldı

        MHP'nin aday olarak Antalya Miletvekili Tunca Toskay'ın ismi üzerinde yoğunlaşırken, adayın akşam saatlerinde kesinleşeceğini ve buna göre bayvuru yapılacağı bildirildi.

        Öte yandan bugün yapılan grup toplantısında MHP Grup Başkanvekilliklerine MHP Mersin Milletvekili Mehmet Şandır ile İzmir Milletvekili Oktay Vural seçildi. MHP Grup Yönetim Kurulu üyeliklerine; Karaman Milletvekili Hasan çalış, İzmir Milletvekili Yılmaz Tankut, İzmir Milletvekili Şenol Bal, Isparta Milletvekili Süleyman Nevzat Korkmaz, Mersin Milletvekili Kadir Ural, Bursa Milletvekili Necati Özensoy getirildi.

        Disiplin Kurulu üyeliklerine ise; Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın, Niğde Milletvekili Mümin İnan, Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil ve Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu görevlendirildi. Denetlemeye de MHP’li Ahmet Turan Bulut ile Mustafa Kemal Cengiz getirldi.

        Milliyet / ANKA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ