Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem MHP'li 6 milletvekili Hatay'ın Dörtyol ilçesine gitti

        Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'ne mensup 6 milletvekili, beraberlerindeki heyetle birlikte incelemelerde bulunmak üzere Hatay'ın Dörtyol ilçesine geldi.

        MHP heyeti, 26 Temmuz'da meydana gelen ve 4 polisin öldürüldüğü saldırının ardından yaşananlarla ilgili bir rapor hazırlayarak, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'ye sunacak.

        MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Recai Yıldırım başkanlığındaki heyette, Hatay milletvekilleri Süleyman Turan Çirkin, İzzettin Yılmaz, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, Mersin Milletvekili Behiç Çelik ve Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir yer alıyor.

        İlçede incelemelerde bulunan MHP heyeti adına açıklama yapan Recai Yıldırım, genel başkanları Devlet Bahçeli tarafından Dörtyol'daki olayları yerinde incelemek ve bir rapor hazırlamak üzere gönderildiklerini kaydetti.

        Yıldırım, ziyareti daha önce yapmayı düşündüklerini, ancak ilçedeki gerginliği de dikkate alarak tansiyonun daha fazla yükselmemesi adına bugüne bıraktıklarını ifade etti. Yıldırım, Dörtyol'da gerekli incelemeleri yaptıktan sonra saat 17.00'de bir basın açıklaması yapacaklarını belirtti.

        MHP heyeti, Belediye, Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettikten sonra Vali Celalettin Lekesiz ile görüşmek üzere Antakya'ya gitti.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ