Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Başbakan Van'da halay çekti

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nun babası adına yaptırdığı okulun açılışını yaptı, folklor ekibi ile davul zurna eşliğinde halay çekti.

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül Referandumu kapsamında partisi tarafından düzenlenen mitingin ardında beraberinde bulunan Devlet Bakanı Egemen Bağış, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, eski bakanlardan Abdukadir Aksu ile Hüseyin Çelik, bazı milletvekilleri ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu'nun babası Niyazi Türkmenoğlu adına yaptırdığı Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi'nin açılışını yaptı.

        Okula gelen Başbakan Erdoğanokul bahçesinde toplanan kalabalığın sevgi gösterisi ile karşılandı. Burada kendisini karşılayan Van Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Folklor ekibini alkışlayan Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in isteği üzerine önce folklor ekibi ile hatıra fotoğrafı çektirdi ardında da davul zurna eşliğinde halay çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ