Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Tabancalar çekildi

        Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adnan Bahadır, Canik Belediye Meclis üyelerinin hışmına uğradı. Samsun Büyükşehir ile diğer belediyelerdeki meclis üyelerinin katılacağı grup toplantısı için Gazi Belediyesi'ne gelen Bahadır'ın yolunu, Canik Belediye Meclisi üyeleri İbrahim Akdoğan ve Zafer Özata kesti. Akdoğan ve Özata'nın saldırısına uğrayan Bahadır, neye uğradığını anlayamadan yere yığıldı. Etraftan gelen partililer müdahale ederek, olayın büyümesini önledi. Bu sırada yediği yumruk ve tekmelerden fırsat bulan Adnan Bahadır, belindeki silahı çıkardı. Olay yerinde bulunan Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve diğer meclis üyeleri araya girerek Bahadır'ın ateş etmesini önledi ve onu hemen bir araca bindirerek uzaklaştırdı.

        Saldırganlar ortadan kaybolurken AK Parti Grup Toplantısı öncesi meydana gelen saldırı herkesi şoke etti. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adnan Bahadır'ın, Canik Belediye Meclisi üyeleri İbrahim Akdoğan ve Zafer Özata aleyhine gazetesinde yayın yaptığı ve olayın bundan kaynaklandığı öne sürüldü.

        Samsun'un göbeğinde cadde ortasında partili arkadaşlarından tekme- tokat dayak yiyen Adnan Bahadır şikayetçi olmayınca, olay polise intikal ettirilmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ