Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Görgü tanıkları olay anını anlattı

        BEGÜM ÇELİKKOL/ HABERTURK.COM

        Taksim Meydanı'nda çevik kuvvet ekiplerinin bulunduğu noktaya düzenlenen saldırı vatandaşları da ürküttü. Pazar gününü değerlendirmek için Taksim'e gelen ya da Taksim'den geçen vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Patlama anında olay yerinde bulunan vatandaşlar, tam anlamıyla şokta.

        Olaya şahit olanlar, "Pazar günü tatilini değerlendirmek için Taksim'e gelmiştik. Çay içip, sohbet ediyorduk. Korkunç bir gürültüyle yerimizden sıçradık. Herkes korku içinde etrafına koşturuyordu. Bir anda ortalık mahşer yerine döndü. Hala şoktayız" dediler.

        GALERİ İÇİN TIKLAYIN

        BİR ANDA ORTALIK POLİS DOLDU

        Bu arada olay yerinde patlamaya şahit olanlardan Nevzat Çebi ise, "Beşiktaş'a inmek için meydandan geçiyordum. Gürültü kopunca kendimi yere attım. Ne yapacağımı bilemedim. Ortalık bir anda polis doldu, inanılmaz bir karmaşa yaşandı. Herkes sağa sola koşturuyordu. Çok korkunçtu" şeklinde görüş verdi.

        HABERTURK.COM KAMERASININ GÖRÜNTÜLERİ

        TATİLE GELEN TURİSTLER ŞOKTA!

        Tatilini geçirmek için İstanbul'a gelen turistleri büyük bir şok karşıladı. Ellerinde valizlerle otobüslerine binerken patlama sesini duyduklarını belirten turist kafilesinde sinir krizi geçirenler vardı. Gözyaşlarını tutamayan turistler, ne olduğunu anlamadıklarını ama çok büyük bir gürültü duyduklarını belirttiler.

        Bu arada görüntü almak isteyen basın mensupları ile olay yerini izlemeye çalışan vatandaşlar olay yerinden uzaklaştırılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ