Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP İstanbul İl Yönetimi belirlendi

        Burçin POLATOĞLU / AHT

        Nebil İlseven'in istifa etmesinin ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı'na getirilen Bahri Şahin, yeni yönetim kurulunu belirledi. Yeni yönetimin görev dağılımı da belli oldu. Başkan yardımcısı sıfatıyla yeni yönetimin sorumluluk alanları şöyle oldu:

        Bahri Şahin (İl Başkanı), Cemil Ekşi (Örgütlenme ve Örgüt Yönetimini), Barış Akyürek (İdari ve Mali İşler), İrfan Karacan (Hukuk İşleri), Kemal Taştan (Amatör Spor Kulüpleri), Oğuz Kaan Salıcı (AB ve Dış İlişkiler, AR-GE), Zeynel Emre (Parti İçi Eğitim ve Kılcal Damar Örgütlenmesi), Margarit Dikme (Sosyal İlişkilerden ve Engelliler), Murat Kahriman (İş Dünyası ve Sanayi Odaları), Tayfun İşbilen (Proje ve Bilişim), Özgür Sarmusak (Yerel Yönetimler), Ayşe Tansel Gülmezoğlu (Dernekler), Tuncer Tuna (Esnaf Odaları), Gülsüm Akşiray/Kadri Sancaktar (Sivil Toplum Kuruluşları Ve Gönüllüler), Nevzat Karataş (Sendikalar), İlay Aksoy (Seçim İşleri), Merih Dilara Bayılloğlu (Basın ve Partinin Tanıtım İşleri), Süleyman Nadir Ataman (Eğitim ve Gençlik), Canan Döner (Kadın Örgütlenmesi ve Kadın İl Dan. Temsilcisi), Metin Kaya (İl sekreteri).

        MESLEKLERİ

        İl Başkanı Bahri Şahin: Yönetici Koçluğu

        - Cemil Ekşi: Orhanlı Eski Belediye Başkanı: (Tuzla İşadamları derneği, Anadolu Yakası Engelliler Spor Kulübü Derneği ve Tuzla Spor Kulübü başkanlığı görevlerinde bulundu)

        - Merih Dilara Bayıllıoğlu: Özel bir eğitim kurumunda işletmecilik yapıyor. (Engelliler Derneği Avcılar Şubesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.)

        - Margarit Dikme: Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak çalışmalarda bulunmuş.

        - Ayşe Tanel Gülmezoğlu: Doktor.

        - Murat Kahriman: 2009 yılında CHP Beylikdüzü ilçe örgütü ana kademe yöneticiliği görevinde bulundu. Lisanlar: İngilizce, Almanca, İspanyolca, Romence biliyor.

        - Nevzat Karataş: Sendikacı ( Halen DİSK Genel İş Sendikasında İstanbul Anadolu Yakası 2. şube Başkanlık görevini sürdürüyor.

        - Metin Kaya: Gayrimenkul ve İnşaat işi yapıyor. (Çeşitli STK kuruluşlarında görev yaptı, BJK Spor Kulübü Kongre Üyesi)

        - Oğuz Kaaan Salıcı: 1990 yılında Demokrasi için Gençlik Platformu ve 1994 yılında Sosyal Demokrasi Vakfı Kurucusu)

        - Tuncer Tunç : Serbest Ticaretle uğraşıyor. (Anadolu Yakası Rumeliler Derneği Yöneticisi)

        - Canan Döner: Çevre Mühendisi (CHP Maltepe ilçe Örgütü Üyesi)

        - Özgür Sarmusak: Reklam sektöründe yönetici ve şirket sahibi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ