Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem CHP'li vekil adayları seçim bürosuna traktörle gitti!

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa milletvekili adayları, Alaybey Semti Nişancıpaşa Mahallesi'nde çiftçilere destek için açılan ''Çiftçi Seçim Bürosu'na'' traktörle gitti. Sürücü koltuğuna milletvekili adayı Özgür Özel geçerken, traktörün üzerine asılan afişte "Bu araç dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyor" yazıyor olması dikkat çekti. Özgür Özel, ''Çiftçimizin hakkı olan mazot indirimini yapıp, mazotun litresini 1.50 TL'ye düşüreceğiz'' dedi.

        MANİSA (AHT)

        CHP Manisa İl Örgütü, Alaybey semti Nişancıpaşa Mahallesi'nde Çiftçi Seçim Bürosu'nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışa CHP Manisa milletvekili adayları, Hasan Ören, Özgür Özel, Mazlum Nurlu, Cahit Kaplan, İl Başkanı Turgay Koç, Merkez İlçe Başkanı Hamza Kopal, İlk Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, Parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Milletvekili adayları seçim bürosuna traktörle gelirken, traktörün sürücü koltuğuna milletvekili adayı Özgür Özel geçti. Ttraktörün üzerine asılan afişte "Bu araç dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyor" yazıyor olması ise dikkat çekti.

        "MAZOTUN LİTRESİNİ 1.50 TL'YE DÜŞÜRECEĞİZ"

        Açılışta konuşan Özgür Özel, "Ben bu mahallede ve bu binada büyüdüm. Bu bölgenin insanını çok iyi tanırım. Burada açtığım çiftçi seçim bürosu ile çiftçimizin sorunları dinleyeceğiz. İstişareler yapacağız. Çözüm önerilerimizi çiftçimize ve vatandaşımıza anlatacağız. Tarım ve çiftçi politikalarımızı anlatacağız. Çiftçimizin sorunlarına destek olacağız. Bu nedenle açılışımızı traktör üstünde yapıyoruz. Çünkü traktör çiftçiyi ve emeği temsil eder. Üzerinde bulunduğum bu traktör dünyanın en pahalı mazotunu kullanıyor. Çiftçimizin hakkı olan mazot indirimini yapıp, mazotun litresini 1.50 TL'ye düşüreceğiz.Tarım piyasalarında çiftçinin ürünü hak ettiği bedeli alacak. Aracının çiftçiyi soymasına son vereceğiz'' şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ