Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bahçeli'den Twitter'da erken yeni yıl mesajı!

        ESRA YAZDIÇ / GAZETE HABERTÜRK

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter’da takipçilerine yeni yıl mesajı verdi. “Değerli takipçilerim, 2011 yılının bitmesine çok az bir zaman kaldı” diyen Bahçeli “Yıllar kurumuş yaprak gibi düştükçe, taze umutların hayali ve beklentisiyle teselli buluyor, geleceğe gönül gözümüzün ışıklarıyla bakıyoruz. Ümit ederimki, hepiniz baktığınız her yerde kendiniz ve aileniz için güzelliklerin kollarını açarak size koştuğunu görürsünüz” ifadeleriyle seslendi.

        ‘GÖLGE DÜŞMESİN’

        Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlara da seslenen Bahçeli, şunları söyledi: “Toplam nüfusun yüzde 12’sini geçen engelli kardeşlerimin bu özel gününü kutluyor, kendilerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Gönülde, kalpte, irfanda, inançta ve millet sevgisinde bir engel olmadıktan sonra, fiziksel ve zihinsel her engelin aşılacağını düşünüyorum. Yeterki aramıza engel koymayalım, yeterki birliğimize, kardeşliğimize ve muhabbetimize gölge düşürmeyelim.”

        Türk kadınının seçme ve seçilme hakkını elde edişinin 77. yıldönümü olan 5 Aralık tarihine de değinen Bahçeli şunları yazdı: “Bu günlerde şiddet, dışlanma ve ayrımcılığın hazin örneklerine maruz kalan kadınlarımızın, sayısının her gün arttığını üzülerek görü yo ruz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ