Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa konya, 4 yaşındaki çocuğu 5 yaşındaki çocuk bıçakladı, konya, yok artık, bıçaklama

        Zafer SAMANCI / KONYA (AHT)

        Konya'da şiddetin geldiği noktayı gösteren ve "Bu kadarına da pes" dedirten bir olay yaşandı. 5 yaşındaki çocuk, sokakta bilye yüzünden tartıştığı 4 yaşındaki arkadaşını meyve bıçağıyla alnından bıçaklayarak yaraladı.

        Olay merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi İrşad Sokak'ta dün akşam saatlerinde meydana geldi. 4 yaşındaki S.K., evlerinin önünde oynadığı sırada aynı mahallede oturan arkadaşı 5 yaşındaki A.R. ile bilye yüzünden kavga etti. A.R. evinin önünde meyve soydukları tabakta bulunan meyve bıçağını alıp sallayınca S.K. alnından yaralandı. Alnı kesilen ve kanlar içinde kalan S.K.'nın çığlıklarına koşan annesi Zeynep K., çağırdığı ambulansla oğlunu Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

        A.R. ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince kimlik tespitinin yapılmasının ardından yaşı küçük olduğu için serbest bırakıldı. S.K.'nın dedesi Dursun Erdemir, "Bu mahallede hep böyle olaylar oluyor. Bıktık artık, korkuyoruz. En küçüğünden en büyüğüne insanların belinde ya silah var ya bıçak. 5 yaşında bunu yapan çocuk acaba ailesinde kimi görüyor da örnek alıp bu davranışı sergiliyor. Devletten yardım istiyoruz" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ