Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çocuğun ve karısının gözü önünde dayak yiyen baba HABERTÜRK'e konuştu

        HABERTURK TV / ÖZEL HABER

        Dün Fatih Emniyet ekipleri tarafından çocuğu ve karısının gözü önünde dayak yiyen Ahmet Koca HABERTÜRK'e konuştu.

        HABERTÜRK TV İstihbarat Şefi Rıdvan Bıyık'a konuşan mağdur Ahmet Koca şunları anlattı:

        Başlayan tartışma ol meselesi gibi gözükse de aslında değil. Akrabalarımı eve bırakıyordum, onlardan birisi hamileydi. Onu hastaneye götürmek isterken polisler ters köşeden geliyordu. Bana işaret ettiler. Ben kendilerini 'Memur bey acil hastaneye yetiştirmem lazım' deyince içlerinden birisi 'bana ne lan!' diye karşılık verdi.

        KÜRTÇE KONUŞTUM DİYE 'SEN TERÖRİST MİSİN' DEDİLER!

        O sırada abimi telefonla aradım ve onunla Kürtçe konuştum. Bu kez de polisler bana Kürtçe konuştuğum için 'Sen terörist misin' diye hep birden saldırdılar.

        'Biz devlet memuruyuz' dediklerinde 'ben askerim' dedim. Öncelikle içlerinde Mustafa adlı ve 80188 polis memurunun arabası vardı. Bir de Özgür diye bir memur vardı ama onu dinlemediler. O sırada 4-5 tane daha araba geldi. Hep birlikte saldırdılar ve üzerime yüklendiler.

        'ASKERİM' DEYİNCE BENİMLE DALGA GEÇTİLER...

        Kendilerine 'asker' olduğumu söylememe rağmen benimle dalga geçerek, 'Bize ne senin askerliğinden' cevabını aldım. Daha sonra beni kelepçeleyip arabanın içine aldılar. Beni polis karakoluna değil Yenikapı'da tenha bir yere götürdüler ve arabanın içinde dayak attılar. Bir süre sahilde dolaştırdıktan sonraHaseki Hastanesi'ne bıraktılar.

        Eli ve kulağında yaraları kameralara gösteren Koca, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sadece boynum ve kolumda değil, bacağımda da yaralılar var" dedi.

        ALLAH O GÖRÜNTÜLERİ ÇEKEN KİŞİDEN RAZI OLSUN

        "Allah o görüntüleri çekenden razı olsun" diyen mağdur konuşmasına şöyle devam etti: Polislerin açığa alınmasını değil, görevden alınmasını istiyorum.

        POLİSLERDEN ŞİKAYETÇİYİM GÖREVDEN ALINSINLAR

        Ahmet Koca sözlerini şöyle tamamladı: "Şu an bu devlette yaşadığıma utanıyorum. Aralarında iyi insanlar da vardı ama bu böyle..."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ