Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik PKK'nın kaçırdığı başkan serbest, PKK'nın kaçırdığı Çelik serbest bırakıldı

        Diyarbakır'ın Kulp İlçesi ile Muş arasındaki Şenyayla Mevkii'nde PKK'lı teröristlerce 14 Mayıs'ta kaçırılan AK Parti Diyarbakır Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik serbest bırakıldı. PKK'lıların Çelik'i üzerinden çıkan bir dilekçeden kimliğini belirledikten sonra kaçırmışlardı.

        Diyarkır'ın Kulp ilçesiyle Muş arasındaki Şenyayla Mevkii'nde 14 Mayıs'ta yol kesen PKK'lılar tarafından kaçırılan AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik'in bugün akşam saatlerinde Diyarbakır Barosu Başkanı Mehmet Emin Aktar, İHD ve Mazlum-Der temsilcilerinden oluşan bir heyete teslim edildiği belirtildi. Heyetin Kulp ilçe başkanıyla Diyarbakır'a hareket halinde olduğu belirtildi.

        "PARTİMDEN AYRILACAĞIM"

        Terör örgütü PKK'nın 14 Mayıs'ta yol keserek kaçırdığı AK Parti Kulp İlçe Başkanı Veysel Çelik, serbest bırakılmasından sonra yaptığı ilk açıklamada, yıllardır hizmet ettiği partisinden istifa edeceğini söyledi. Çelik, "Ben AK Parti ilçe başkanı olarak kaçırıldım. Bundan sonra siyasetle işim olmayacak. Partimden ayrılacağım. Partimden ayrılma karşılığında serbest bırakılmadım" dedi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ