Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Eski vekil hem anne hem evlat acısı yaşadı, çetin soysal, chp

        SEDEF ŞENKAL DEMİR / GAZETE HABERTÜRK

        Eski CHP İstanbul Milletvekili Çetin Soysal dün iki acıyı bir arada yaşadı. Bugün başlayacak CHP Kurultayı için Ankara’da bulunduğu sırada gelen iki telefonla hem anne hem evlat acısıyla sarsılan Çetin Soysal, apar topar İstanbul’a döndü. Soysal’ın Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesi’nde tedavi gören 83 yaşındaki annesi Ferice Soysal, öğle saatlerinde solunum yetmezliğinden yaşamını yitirdi.

        Aynı saatlerde rahatsızlanan eşi Ufuk Soysal da Maltepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 5 aylık hamile olan ve erkek bebek bekleyen Ufuk Soysal’ın bebeğinin anne karnında yaşamını yitirdiği belirlendi.

        ‘İKİNCİ TORUNU ANNEM İSTEMİŞTİ’

        Gelen iki ayrı telefonla iki ayrı acıyı bir arada yaşayan ve hemen Ankara’dan İstanbul’a hareket eden Soysal, “15 yaşında bir kızımız var. Annem bir torun daha istedi. Onun isteğini kıramadık ve ikinci çocuğu yapmaya karar verdik. Annem hep ‘Onu da görmek istiyorum’ diyordu. Ama ömrü vefa etmedi. Annemi kaybettiğimiz saatlerde eşim de rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmış. Annemin öldüğü saatte bebeğimi de kaybetmişiz. Bebeği annem çok istemişti, onunla birlikte cennete gitti. Çok üzgünüz” diye konuştu.

        Çetin Soysal’ın annesinin cenazesi, bugün Fatih Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ