Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ankara'da bir saat arayla meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

        Ankara'da bir saat arayla meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

        İlk kaza, gece saatlerinde Eskişehir yolu üzerindeki Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı önünde gerçekleşti. Yarıştıkları iddia edilen 06 DA 7694 ile 06 FB 336 plakalı otomobiller, Sincan istikametine seyir halindeyken önce birbirilerine çarptı. Her iki aracın sürücüsü de direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobiller refüjü aşarak bağlantı yolunda ilerleyen 06 AU 5855 plakalı araca arkadan çarptı. 06 AU 5855 plakalı araç da hemen önünde seyreden 06 FJ 958 plakalı araca çarptı.

        Kazada Özer Müderrisoğlu, Gizem Müderrisoğlu, Gözde Yüksel Eryılmaz ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralıların imdadına kaza yerinin yakınındaki restoranda bulunan vatandaşlar koştu. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa alınan yaralılar, en yakın hastanelere kaldırıldı. Haberi alır almaz olay yerine gelen bir kazazede yakını sinir krizi geçirdi. Vatandaşların sakinleştiremediği şahsa olay yerinde bulunan sağlık görevlileri müdahale etti.

        Çankaya İncek bulvarında yaşanan diğer kazada ise iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ