Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim En sevilen öğretmen seçildi

        Mudo, sosyal medyada aktif olan “mudo.com.tr” facebook sayfasında açtığı yarışmada sözü üniversiteli gençlere ve mezunlara bıraktı.

        Türkiye genelindeki yarışmaya 51 üniversiteden 108 öğretmen katıldı. Yarışmanın birincisi Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr Hakan Arıcı oldu. Oylamaya katılan eski ve yeni mezun 400 öğrenci Yrd. Doç. Dr. Hakan Arıcı için , 'İşte bizim gururumuz’ dedi.

        Çorum Hitit Üniversitesi öğrencileri oylarıyla, İşletme Fakültesinden Öğretim Görevlisi Rıdvan Keskin'i ikinciliğe, Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ise Bilgisayar Mühendisliğinden öğretim görevlisi Onur Gök'ü üçüncülüğe taşıdı.

        Yarışmanın sonunda kazananlara 750, 500, 250 TL’lik sürpriz hediye çekleri verilirken, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne damgasını vuracak ‘Gurur Albümü’ nün sahibi oldular. Bu özel yarışmanın sonuçlandırılmasına katkıda bulunan öğrenciler ise 25 TL’lik hediye çekleri kazandılar.

        Yarışmaya katılan öğrenciler ‘Gurur Albümü’nde öğretmenleri için bütün duygu ve düşüncelerini kağıda dökerek fotoğrafları ile ölümsüzleştirdiler.

        24 Kasım Cumartesi günü gerçekleşen ödül töreninde birinci seçilen öğretmene Mudo Genel Müdürü Barış Karakullukçu tarafından hediye çeki ve gurur albümü verildi. İkinciliğe layık görülen öğretmen ise Mudo İnovasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Atilla Gümüş’ün tarafından verilen hediyelerin sahibi oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ