Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İşsiz kalan yeni evli genç intihar etti

        Kadir TAMER/AHT

        Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 2 ay önce evlenen Mehmet Güngören (30), çalıştığı alışveriş merkezindeki işinden çıkarılınca girdiği bunalım sonucu kendisini evinin kapısında asarak intihar etti. Bir restoranda çalışan Gönül Güngören (27) eşinin intihar ettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi. Acılı eş, "Borçlarımızı ödeyemediğimiz için bir süredir kendisini kötü hissediyordu. Borçlarımızı bir şekilde öderdik. Beni nasıl yalnız bırakıp gitti" dedi. İki ay önce dünya evine giren çifttin mutlulukları, sosyal paylaşım sitesinde 1 hafta önce paylaştıkları fotoğraflarda kaldı.

        Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'nde yaşayan Mehmet ve Gönül Güngören, 20 Ekim'de tarihinde Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde evlendi. Genç çift, Bodrum'da yaşayan arkadaşları için de 27 Ekim'de Bodrum'un Turgutreis Beldesi'nde ikinci bir düğün yaptı. Düğünden yaklaşık 10 gün sonra, çalıştığı alışveriş merkezine gittiğinde işine son verildiğini öğrendi.

        İŞSİZ KALINCA BUNALIMA GİRDİ

        Evlendikten 10 gün sonra işsiz kalan Mehmet Güngören, günlerce iş aramasına rağmen iş bulamadı. Bir türlü iş bulamayan Güngören önceki gün yine umutsuz şekilde evine geri döndü. İşsizlik yüzünden bunalıma giren Mehmet Güngören, kendisini evinin kapısına asarak yaşamına son verdi.

        "BORÇLARIMIZI BİR ŞEKİLDE ÖDERDİK,

        BENİ NASIL YALNIZ BIRAKIP GİTTİ"

        Mehmet Güngören'in cesedini komşuları akşam saatlerinde kapıya asılı bir şekilde buldu. Sağlık ekipleri eve geldiğinde Mehmet Güngören'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Bir restoranda garsonluk yapan eşi Gönül Güngören'e acı haber telefonla bildirildi. İşyerinden çıkıp eve gelen Gönül Güngören sinir krizleri geçirdi. Gönül Güngören komşuları ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Gönül Güngören, "Mehmet evlendikten kısa bir süre sonra işsiz kaldı. Çok iş aradı ama bulamadı. Yeni evlendiğimiz için borçlarımız vardı. Borçlarımızı ödeyemediğimiz için bir süredir kendisini kötü hissediyordu. İntihar etmesine gerek yoktu. Borçlarımızı bir şekilde öderdik. Beni nasıl yalnız bırakıp gitti" dedi.

        Mehmet Güngören'in cesedi kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

        İki ay önce dünya evine giren çifttin mutlulukları, sosyal paylaşım sitesinde 1 hafta önce paylaştıkları fotoğraflarda kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ