Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ölümü 'Twit'inde gizli

        AHT-Magazin

        Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak intihar eden yazar Metin Kaçan'ın cesedi bulunamadı. Kaçan, 6 ay önce Twitter'a "Yaşamak için çok geç" diye yazmış

        İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nden cumartesi akşamı atlayarak intihar eden ve cesedi henüz bulunamayan Ağır Roman'ın yazarı Metin Kaçan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da ölümünü adeta haber vermiş. Kaçan, 14 Temmuz 2012'de "Yaşamak için çok geç, ölmek için çok erken", daha sonra da "İnsan bir defa ölür bin kere dirilir" diye yazmış. 26 Aralık'ta ise peş peşe twitler atmış: "İnsan bir defa ölür, milyar kez dirilir", "Her bakışı damarlarımı keser dokunuşu öldürür. Sesi yok eder ayrıldıkça intihar intihar barışırsın sarılırsın işte o an gibisi yok dünyada."

        Ceset bulunamadı

        Emniyetin, cesede ulaşmak için yaptığı arama çalışmalar 72 saatlik yasal süre bitince tamamlandı. İntihar, Metin Kaçan'ın köprüye gitmek için bindiği taksicinin polise ihbar etmesi üzerine ortaya çıkmıştı.

        Ağır Roman’dan rol çaldı

        KAÇAN’ın intihar haberinin ardından Twitter’da ünlülerin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi duygularını paylaştı. İşte o twit’ler:

        *Cüneyt Özdemir: Metin Kaçan ‘Ağır Roman’ında’ kendi yarattığı karakterlerinden rol çalan bir hayat yaşadı.

        * Ahmet Ümit: Metin Kaçan hep kaybedenlerin hikâyesini yazdi. Tarafsız bir kayboluşla sırlar âlemine karıştı. Saygı duymaktan başka ne gelir elden?

        * Gani Müjde: Ağır Roman’ın yazarı Metin Kaçan aramızdan ayrılmış. Kolera Sokağı çok ıssız bugün.

        * Ömür Gedik: Ağır hayat.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ