Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Azılı hırsızlar yakalandı

        Muğla'nın Bodrum ilçesini soyup soğana çeviren hırsızlar jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

        Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, ev ve işyerlerinden hırsızlık yapan 2 kişi, jandarma ile yaşadıkları kovalamacanın ardından yakalandı.

        Bodrum ilçesinde ve beldelerinde çok sayıda hırsızlık yapan ve son olarak ilçeye bağlı yalıkavak beldesinde 10 eve ve 8 işyerini soyan hırsızlar jandarmanın yaptığı araştırmaların ardından kıs kıvrak yakalandı. Yalıkavak beldesinde birçok iş yeri ve ev soyan hırsızların izini süren jandarma ekipleri iş yerlerinde ve evlerde bulunan güvenlik kameraları ile hırsızları tesbit etti. Çalıntı bir araç ile soygun yapan hırsızlar en son görülen kamera görüntüsü ile yakayı ele verdi. Araçın plakasına ulaşan jandarma ekipleri 48 UV 681 plakalı otomobilin bildiler bölgede bulunan jandarma ekiplerine dağıtıldı.

        Dün akşam saatlerinde Bodrum'dan Milas'a doğru giden hırsızları, trafik ekipleri araçlarını kenara çekmesini söyledi. Dur ihtarına uymayan Hırsızlar kaçmaya başladı. Ekipler hırsızları peşine düştü. Güvercinlik çıkışına kadar kaçabilen hırsızlar havaya açılan ateş sonucunda yakalandı. Otomobilin içinden çıkan Ayhan Korkut (32) ve Tuncer Özdemir (30) yakalandı. 2 hırsızın Bodrum'da çeşitli bölgelerinde birçok hırsızlık yaptığı ve aylardır arandığı öğrenildi.

        Jandarma ekiplerince jandarma karakoluna getirilen hırsızların çalıntı otomobilinde 1 Smith Wilson tabanca, 1 pompalı tüfek, 30 mermi, fişek, 2 küpe, 1 kolye, 3 bilezik, 1 kol saati ve bir plazma televizyon bulundu. Hırsızlık için kullandıkları bir levye ile 1 pense araçta bulundu. Jandarma karakolunda ifadeleri alınan 2 şahıs Bodrum Devlet Hastanesinde yapılan kontrollerinin ardından yarın mahkemeye sevk edileceği öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ