Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Hem eşiyle yattı hem işten attı

        Karısı patronuyla yattı. Koca bunu öğrenince tazminatsız kovuldu. Koca kadına, boşanma, patronuna 310 bin TL tazminat davası açtı

        Canan İSPİR / AHT-ÖZEL

        Uluslararası güvenlik sistemleri alanında faaliyet gösteren bir şirkette çalışan S.T., 5 yıllık karısının patronuyla birlikte olduğu gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. 5 yıldızlı otelde kendisini aldatan ve ‘bu bir hataydı' diyen eşine boşanma davası açan S.T., patronuna ise tazminat davası açtı.

        Uluslararası güvenlik sistemleri alanında faaliyet gösteren bir şirkette çalışan S.T. ile B.U. 2008 yılında evlendi. Çiftin mutluluğu, evliliklerinin ikinci yılında dünyaya gelen kızlarıyla daha da arttı. Ancak ilerleyen yıllarda çiftin mutluluğu bozuldu. Eşinin geçtiğimiz 13-16 Ocak tarihleri arasında çalıştığı şirketin İngiliz vatandaşı olan yönetim kurulu başkanı A.J. ile Swiss Otel'de kaldığını öğrenen S.T., soluğu mahkemede aldı.

        'EŞİM İTİRAF ETTİ'

        S.T., avukatı aracılığıyla mahkemeye sunduğu dilekçesinde 4 gün boyunca evine gelmeyen eşinin ‘bu bir hataydı, ne olur kızımı benden alma' diyerek ihaneti itiraf ettiğini belirtti. S.T., 5 yıllık eşine İstanbul Aile Mahkemesi'ne ‘anlaşmalı boşanma', patronuna ise tazminat davası açtı. S.T., patronu A.J.'nin evli olduğunu bilmesine rağmen eşiyle ilişki yaşadığını, bu durumun çevresinde küçük düşmesine neden olduğunu belirtti.

        Davacı koca, şirkette aylık 10 bin TL maaşla çalıştığını ancak ilişki yaşadıklarının ortaya çıkmasının ardından tazminatsız olarak işten çıkarıldığını kaydederek, 10 bin TL maddi, 300 bin TL manevi tazminat talebinde bulundu. Her iki dava da önümüzdeki günlerde başlayacak.

        ‘BENİ KÜÇÜK DÜŞÜRDÜ’

        S.T., mahkemeye verdiği dilekçesinde "5 yıllık eşim B.U. şirketimin İngiliz patronu A.J. ile 5 yıldızlı otelde kalarak beni aldattı. Patronum evli ve çocuklu olduğunu bile bile eşimle ilişkiye girip beni çevreme ve işyerindeki kişilere küçük düşürdü. Olay ortaya çıkınca da beni tazminatsız olarak işten kovdu” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ