Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Kılıç: Türkiye kazansın, biz kaybetmeye razıyız

        Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, başlatılan müzakere süreciyle hükümetin risk aldığını belirterek,"Yeter ki ülkede terör bitsin, Türkiye kazansın. Biz siyasi olarak kaybetmeye razıyız." dedi.

        AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, hükümetin terörü bitirme konusunda kararlı olduğunu söyledi. Kılıç, güçlü bir Türkiye'nin önündeki en büyük problemin terör olduğunu ifade etti. 30 yıldır devam eden terörün bitirilmesi amacıyla hükümetin ve Başbakan Erdoğan'ın büyük bir risk aldığını dile getiren Kılıç,"Terörün bitirilmesi için bir adem atıldı. İnşallah bu süreç başarı ile sonuçlanır ve akan kan sona erer. Başlatılan müzakere sürecinin bir çok aktörü var. Bunların içerisinde terörün bitmesini isteyenler kadar devam etmesinden yana olanlar da mevcut. Sayın Başbakan'ımızın da belirttiği gibi ülkede yeter ki terör bitsin biz siyaseten kaybetmeye razıyız." dedi.

        MUHALEFET SAMİMİ DEĞİL

        Müzakere sürecinde MHP ve CHP'nin milletin ve devletin bekasına yakışır siyasi bir duruş sergilemediğinin de altını çizen AK Parti İl Başkanı,"Meclisteki muhalefet partilerinden MHP ve CHP başlatılan süreçten memnun değil. Onların istediği bu süreçte Türkiye ve AK Parti kaybetsin ama kendileri kazansın. Muhalefet risk alıp millete karşı sorumluluk üstlenmiyor. Maalesef Türkiye'nin sırtına yük bir muhalefet var. Terör biterse Türkiye kazanır, kimse oy hesabı yapmasın. Milletimizin güçlü bir sağduyusu var ve halk da ülkede artık terör bitsin istiyor. Çünkü vatandaş Sayın Başbakan'a çok güveniyor." diye konuştu.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ