Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Genç kadın kocası tarafından 10 bıçak darbesiyle öldürüldü

        İlyas AKENGİN / DİYARBAKIR (AHT)

        Diyarbakır merkez Sur ilçesinde bu sabah saatlerinde Deniz Binen (28) adlı kadın, kocası Selami Binen tarafından 6 aylık bebeğinin yanında 10 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

        Diyarbakır'da Merkez Sur İlçesi M. Ahmet Mahallesi Koyuncu Sokak'ta bulunan müstakil bir evde yaşayan Binen çifti arasında sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma üzerine üniversitede temizlik işçisi olarak çalışan Selami Binen, 6 aylık kız bebeğinin gözleri önünde eşi Deniz Binen'i 10 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Kanlar içerisinde kalan talihsiz kadın, evine ziyaret egelen kardeşi tarafından bulundu. Komşularının yardımıyla Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne götürülen talihsiz kadın hemen ameliyata alındı. Ancak bıçak darbelerinin birinin boğazına isabet ettiği belirtilen Deniz Binen, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

        Cinayetin ardından eve giden polis, yaptığı incelemede eve dışarıdan kimsenin girmediğini tespit etti. Olay esnasında Deniz Binen'in yanında 6 aylık kızının da bulunduğu belirlendi. Polis, her yerde aradığı Binen'in eşi Selami Binen'e ulaşmadı. Özel bir şirket bünyesinde üniversitede temizlik görevlisi olarak çalıştığı belirlenen Selami Binen, cinayet şüphelisi olarak aranmaya başlandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ