Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gaziantep'te enişte-kayınbirader kavgası

        Yusuf KILIÇ /AHT

        Gaziantep'te enişte ile kayınbiraderi arasında çıkan silahlı kavgada kayınbirader, eniştesini ve eniştesinin kardeşini öldürdü. Olay yerinde tesadüfen bulunan 7 yaşındaki bir çocuk ise seken kurşunlardan birisinin isabet etmesi sonucu yaralandı.

        Gaziantep'te yaklaşık 6 ay önce 4 yıllık evli ve iki kız çocuğu babası Mikail Cengiz ile kayınbabası Mehmet Cengiz arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle kavga çıktı. Kavgada, Mikail Cengiz kayınbabası Mehmet Cengiz'i pompalı tüfekle ayağından vurarak yaraladı. İddiaya göre, Mehmet Cengiz'in yaralanmasını içlerine sindiremeyen oğlu Bahattin Cengiz, bugün akşam saatlerinde eniştesi Mikail Cengiz'in Vatan Mahallesi, 92 nolu sokak üzerindeki evine giderek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Bahattin Cengiz, üzerinde taşıdığı silahla eniştesi Mikail Cengiz ile kardeşi Nedim Cengiz'in üzerine kurşun yağdırdı. Mikail ve Nedim Cengiz kardeşler kafalarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Bu sırada sokakta tesadüfen bulunan 7 yaşındaki Bahattin Cengiz ise seken kurşunların birisinin koluna isabet etmesi ile yaralandı.

        2 YARALI KARDEŞ YAŞAMINI YİTİRDİ

        Ağır yaralanan Mikail Cengiz olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Nedim Cengiz ise kaldırıldığı 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Seken kurşunlardan yaralanan Bahattin Cengiz, Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı ancak hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

        KARAKOLA GİDEREK TESLİM OLDU

        Bu arada, eniştesini ve eniştesinin kardeşini öldüren, 7 yaşındaki bir çocuğu da yaralayan Bahattin Cengiz ise olayda kullandığı silahı ile birlikte 25 Aralık Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Zanlı, sağlık kontrolünden sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne getirilirken, soruları yanıtsız bıraktı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ